Арън Тейлър-Джонсън е новото лице на Armani

Британският актьор бе представен като посланик на ароматите ACQUA DI GIÒ.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 февруари 2024

Британският актьор Арън Тейлър-Джон бе представен като новият посланик на емблематичните аромати ACQUA DI GIÒ.

Той ще участва в специална кампания, която ще дебютира на 16-ти февруари. Вече имаме и първи кадър от нея. На снимката актьорът изглежда повече от изкушаващо, какъвто е и аромата на Armani. Арън е с разкопчана бяла риза, която разкрива перфектно оформеното му тяло на фона на горещото слънце.

"ACQUA DI GIÒ въплъщава начин на разбиране на мъжествеността, който е едновременно свободен, чувствителен и авантюристичен. Всичко това са характеристики, които Aрън изразява с присъствието и характера си. Именно това равновесие между духа и тялото ме убеди, че той е правилният човек, който да представлява аромата. Арън притежава енергия и красота, които са едновременно самоосъзнати и емблематични в наши дни", споделя Джорджо Армани.

"Творческият му гений, неговата непреходна изтънченост и безупречният му вкус са само някои от безбройните отличия на г-н Джорджо Армани. За мен е чест, че бях избран да представлявам емблематичния му аромат ACQUA DI GIÒ като негов нов посланик на марката. Всъщност отдавна съм почитател на ACQUA DI GIÒ – заради неговата чистота и неописуема свежест. Винаги съм чувствал, че притежава тази неуловима комбинация от мъжественост и чувствителност – почти магическа връзка с природата и с подмладяващата сила на морето", добавя Тейлър-Джонсън.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA