Добрите условия през месец август ще ви поднесат възможност за активна работа. Месецът е подходящ, за да по-стигнете всички набелязани цели. Всичко, с което се захванете, ще ви донесе успех. Предстоят ви промени и вълнуващи пътувания.
Не се поддавайте на емоцията. Месецът е спокоен и благоприятен за нови промени, както в личен, така и в професионален план. Не се колебайте да рискувате. Действията ви ще се увенчаят с успех. Отделете повече време на любимите си хора.
Въпреки че сте вдъхновени за нови идеи, въздържайте реализирането на желанията си. Месецът ще бъде изпълнен с трудности и предизвикателства. Гледайте реалистично на ситуацията и не пилейте времето си за дейности, които няма да ви донесат приходи.  
Не пропускайте нови вълнуващи възможности за изява. Сега е времето за рискови инвестиции. Отдайте се на заслужена и споделена със семейството почивка. Месецът е подходящ, за да потърсите нова работа или да стартирате бизнес начинание.
Очаква ви динамичен и доста натоварен месец. Ще имате прекалено много задачи и твърде малко време за изпълнението им. Ако обмислите внимателно стъпките, които  предприемате в бизнеса, ще постигнете голям напредък и солидни печалби.
През август сте орисани на успех. Всяка дейност ще ви носи приходи и големи печалби. Месецът е благоприятен за създаването на нови контакти. Дори да имате огромно желание, не се поддавайте на изкушението и не се въвличайте в нова любовна авантюра.  
Не отлагайте днешната работата за следващия ден. Не бъдете агресивни с колегите си и се опитайте да сдържате емоциите. Въпреки че притежавате вродени лидерски умения, месец август не е най-подходящият момент, за да налагате мнението си над околните.
Забравете всички негативни моменти от предходния месец. Настъпил е момент за кардинална промяна. Смело се оглеждайте за нова работа, но не забравяйте да отделите няколко дни за заслужена почивка, която да споделите с най-близките си хора.
Може да разчитате на подкрепата на околните. Приемайте неуспехите спокойно. Времето е благоприятно, за да изгладите взаимоотношенията си с най-близките си хора. Отдайте се на заслужена почивка и разходки сред природата с любим човек.  
Новите бизнес начинания, които планирате, ще ви донесат успех. Финансовото ви състояние е стабилно. Въздържайте се от необмислени покупки. Месец август ви дава перфектна възможност да разпуснете с любимия си на някой горещ плаж.
Бъдете разумни и не правете необмислени инвестиции в съмнителни проекти. Месецът е благоприятен за заслужена почивка. Горещите летни дни ви зареждат с много положителни емоции. Не пилейте времето си в дейности, които не ви носят удовлетворение.
Август е месецът на силните емоции и полюсните чувства. Не прибягвайте до крайни действия и решения. Следвайте разума, а не сърцето си. Моментът не е подходящ за започването на нова любовна връзка. Мерете приказките си, за да не наранявате околните.  
Лица от световния моден бизнес идват в България за Sofia Fashion Week
Pisces

Риби
20.02-20.03

Август е месецът на силните емоции и полюсните чувства. Не прибягвайте до крайни действия и решения. Следвайте...

още>>

Приятно ми е, Ивагостува на Театър Азарян...още>>

Настроение през пролеттаКозметика с плодови аромати от REFAN...още>>

Спечелете стипендияс Майко Мила! и The Business Institute...още>>

REFAN със заслужено отличие от Business & Fashion Awards 2017...още>>

H&M STUDIO Шик и градска елегантност...още>>

Деликатната околоочна зонаНикога не я пренебрегвайте...още>>

Стани си сам шефЛесно е с REFAN...още>>

Oтличник по красотаSnail Perfection на REFAN...още>>

Хидратация и подхранванеПрез зимата кожата се нуждае от грижа...още>>

REFAN - почетен посланик...още>>

REFAN с награда „Златно сърце“...още>>

Спомен за Стефан ПоповСъздателят на Рефан България...още>>

REFAN с туристически ОскарПоредно отличие за козметичния бранд...още>>