Хаузер от 2Cellos с втори концерт в Пловдив

Челистът ще разтърси Античния театър на 14 и 15 юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 11 януари 2024

Новината за концерта на хърватския челист Хаузер от страхотното дуо 2Cellos в Пловдив предизвика небивал интерес. Билетите за изявата на 15 юли бяха разпродадени за броени дни. Заради големия интерес бе обявена и втора дата.

Организаторите на събитието – Fest Team и Опера Пловдив, обявиха 14 юли 2024. Мястото – Античен театър Пловдив и цените на билетите – остават същите. Те влизат в продажба от днес в мрежата на ticketstation.bg на цена от 140 до 220лв. 

В две вълшебни вечери Античният театър ще се превърне в сцена на чувствен музикален спектакъл на едната половина от дуета 2Cellos в неговото първо самостоятелно турне "Rebel with a Cello" след раздялата с дуетната му половинка Лука Шулич. Репертоарът за електризиращото чѐло представление на хърватския музикант включва парчета от Лейди Гага и Шакира до Чайковски и Шостакович, много динамиката на сцената и запазената марка за артиста – впечатляващо визуално представление. Концертът е с триактна структура, която включва изпълнения от разнообразни ретро ритми до съвременни глобални денс парчета от новия соло албум на челиста – "The Player".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA