Джъстин и Хейли Бийбър очакват бебе

Моделът вече е в напреднала бременност, а начинът, по който обявиха новината, е страхотен.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 май 2024

Фотография: Profimedia

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват своето първо дете.

Двойката съобщи новината в профилите си в Instagram. Вместо думи, двамата публикуваха снимки и видеоклип, на който се вижда, че двамата подновяват брачните си клетви сред природата, както и вече наедрелия корем на Хейли. От кадрите пък е видно как Джъстин прави цяла фотосесия на своята любима. Хейли е облечена в бяла дантелена рокля по тялото, която очертава новите й форми. На една от снимките се вижда как щастливият бъдещ татко е обхванал корема на своята Хейли.

Представител на бъдещата майка потвърждава, че Хейли е "бременна от малко повече от шест месеца". "Хейли и Джъстин са развълнувани, че са в очакване на бебе. Те искаха това от много време и нямат търпение да разширят семейството си и да дадат дете на света. Хейли и Джъстин са обединени и са на една и съща страница, когато става дума за родителство. Те са преживели толкова много заедно като двойка и се чувстват готови да направят тази следваща стъпка в живота и връзката си," разкрива техен близък. "Хейли е толкова грижовна и Джъстин знае, че тя ще бъде най-добрата майка, а Хейли винаги е смятала, че Джъстин ще стане невероятен баща. Хейли, Джъстин, техните семейства и близки са толкова развълнувани от тази благословия."

Това ще бъде първото дете за известната двойка. Джъстин и Хейли се ожениха преди шест години. Новината идва на фона на слухове за проблеми в брака на семейство Бийбър, които бяха провокирани от пост на бащата на модела - Стивън Болдуин. В публикацията той моли всички фенове на двойката да се молят за тях. "Християни, моля ви, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете време да се помолите за тях. Да имат мъдрост, защита и да бъдат по-близо до Бог", написа в края на февруари Болдуин. Той допълни, че има специални предизвикателства и трудности, през които трябва да преминават хората на високи позиции и със звезден статут. Може би е имал предвид бременността на дъщеря му.

Джъстин и Хейли се запознават през 2009 г. Именно бащата на модела я запознава с изпълнителя, тъй като тя му е фен. Макар на няколко пъти да има слухове за романс между тях, тяхната връзка започва едва в началото на 2018 година, когато Джъстин окончатлено се е разделил със Селена Гомес. Месеци по-късно Джъстин и Хейли се женят на романтична церемония.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA