ЛИНИЯ НА УСПЕХА
КОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЗЕХМЕ В РЪЦЕТЕ
Щедростта в предложенията на козметичната компания за жени AVON към нежния пол от цял свят е пословична.
Амери-канският предприемач Дейвид Макконъл полага основите на гиганта преди повече от 122 години, когато създава California perfumes. Той печели интереса на кокетните американки, като с всяка закупена книга им подарява и малък флакон уханен парфюм. Влиянието му така бързо нараства, че скоро след това Дейвид оставя книгите и произвежда първата серия парфюми Little Dot Perfume Set с пет аромата - бяла роза, лилия, хелиотроп, виолетка и зюмбюл. Малко по-късно компанията е преименувана в познатата марка – AVON! От създаването си компанията за жени успява да устои на предизвикателствата на времето – кризи, войни, социални катаклизми, и в същото време да се развива в синхрон със световните научни открития. С революционен подход и нестихващо любопитство към красотата дейността на института „Сафърн” (на снимката) процъфтява, за да се превърне днес в един от най-напредналите центрове за проучвания в козметичната индустрия.
AVON е сред първите компании, които спират тестването на продукти върху животни. Като най-голямата в света компания за директни продажби, AVON присъства на повече от 100 пазара, има 10 милиарда долара годишен приход и чрез своите над 5,5 милиона независими представители успява да донесе красота, удоволствие и финансов приход на неизброими хора по света. В настоящия лош за икономиката момент компанията дава нова насока на личната инициатива и желанието за успех, съчетани с възможност за печалби. Ако имаш желание за кариера в козметичния гигант ти е нужна силна мотивация, организираност, добра комуникация с хора и много любов, а нима всяка от вас не ги притежава. Добре дошли в света AVON!

ВАЛЕНТИНА БЕШЕВИШКА
маркетинг директор на AVON Cosmetics България, Албания, Македония
“Кризата е факт, който не може да се отрече, но пазарът на козметика не е най-засегнатият. В трудни моменти всяка дама предпочита да си купи едно ново червило, един парфюм или крем, с което да си достави удоволствие и същевременно да не наруши семейния бюджет. Ние предоставяме възможност нашите представители да ползват атрактивни отстъпки, когато купуват козметика AVON, и те се възползват от тях. Още повече имат възможност да заплатят продуктите в рамките на 10 - 12 дни след получаването на поръчката, което максимално ги улеснява и привлича все повече дами да станат представители на AVON”


Oще призове за REFANКомпанията с награда "Символ на България“ ...още>>

Млада гвардия...още>>

Плодови забавленияот Frutelli Heroes...още>>

Лолиткитев модата...още>>

Тримата тенориМисията на голямата дарба...още>>

Жена на ръбаВ способността на терапията да връща живота в хармоничните...още>>

Орденът на обективаВ този брой ви представяме Дилян Марков...още>>

Орденът на обективаФотографите не са художници. Могат да запечатат само...още>>

Мария Бонева„Децата са най-добрата кауза“ По-важно е да направиш...още>>

Ladies ClubНа вечерята присъстваха Милена Захариева от Fairplay...още>>

Йорданка Фандъкова: Не съм самотен играчВ женските слабости се крие голяма сила и това е от...още>>

Мария ПетковаДоброто е заразно...още>>

СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТАКОЗМЕТИЧНАТА КОМПАНИЯ AVON, КОЯТО ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕВЕТДЕСЕТТЕ...още>>