СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА
КОЗМЕТИЧНАТА КОМПАНИЯ AVON, КОЯТО ОТ НАЧАЛОТО

КОЗМЕТИЧНАТА КОМПАНИЯ AVON, КОЯТО ОТ НАЧАЛОТО НА ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ПРОДАВА В БЪЛГАРИЯ, ДАВА НА ХИЛЯДИ ЖЕНИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВПРЕГНАТ АМБИЦИЯ, ТАЛАНТ, ПОСТОЯНСТВО В РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА КРАСОТАТА!

Какъв беше животът ви преди срещата с AVON?
- От 1993 г. живея в София. Бяха трудни години на преход и криза. Живеех на квартира, а и трябваше сама да се грижа за дъщеря си. Започнах работа по специалността си като ефирен оператор в една музикална телевизия, но доходите бяха недостатъчни. По това време срещнах втория си съпруг. Той беше първото хубаво нещо, което ми се случи, откакто се бях преместила да живея в София, а второто... беше срещата ми с AVON! И животът ми се промени към добро!
Как стана?
- Видях рекламните афиши за нова козметична компания, която стъпва на българския пазар, и така през август 1999 г. се озовах на представяне в НДК и спонтанно се присъединих към голямото семейство на AVON. Нямах представа, че тази работа ще се превърне в моя професия, просто исках да си купувам по-изгодно козметика.
Лидер на екип? Какво означава това?
- Започвайки работа с AVON като лидер на екип, всеки може да изгради свой бизнес с нарастващ потенциал за печалба и личностно развитие. Доходите ти зависят от времето, труда и енергията, които си готов да вложиш в начинанието си да назначаваш, обучаваш и мотивираш своя екип от представители.
Вече управлявам екип от 230 представители и 4 лидери на екипи. Продължавам непрекъснато да препоръчвам AVON, защото смятам, че това е една изключително качествена козметика, на достъпни за българката цени, а възможностите за кариера, които компанията предлага, наистина променят човешки животи.
Споменаваш доходи, какво успя да постигнеш с печалбата?
- Купих една малка кола на старо, която ми служеше като мобилен офис. Три години по-късно я смених за нова и по-скъпа, а след няколко месеца трябва да взема ключовете на ново двустайно жилище, което съградих благодарение на работата си в AVON. Чувствам се уверена, успяла и независима жена!
Какви са най-големите преимущества на работата с AVON?
- Нямам фиксирано работно време, поддържам много контакти с различни хора, доходите ми нарастват постоянно, печеля признание и удовлетворение от това, че давам възможност и на много други жени да се изявяват, да печелят и да са щастливи!


Oще призове за REFANКомпанията с награда "Символ на България“ ...още>>

Млада гвардия...още>>

Плодови забавленияот Frutelli Heroes...още>>

Лолиткитев модата...още>>

Тримата тенориМисията на голямата дарба...още>>

Жена на ръбаВ способността на терапията да връща живота в хармоничните...още>>

Орденът на обективаВ този брой ви представяме Дилян Марков...още>>

Орденът на обективаФотографите не са художници. Могат да запечатат само...още>>

Мария Бонева„Децата са най-добрата кауза“ По-важно е да направиш...още>>

Ladies ClubНа вечерята присъстваха Милена Захариева от Fairplay...още>>

Йорданка Фандъкова: Не съм самотен играчВ женските слабости се крие голяма сила и това е от...още>>

Мария ПетковаДоброто е заразно...още>>

ЛИНИЯ НА УСПЕХАКОГАТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЗЕХМЕ В РЪЦЕТЕ СИ КАТАЛОГА НА...още>>