В новия брой -
прекрасната Анджелина Джоли
Идеята за този филм се роди като изследване на болката. Преживявах много тежко болестта, с която се бореше покойната ми майка. И до голяма степен това повлия на съдбата на героите във филма“, споделя холивудската дива Анджелина Джоли за актуалния си режисьорски проект „Край морето“.Трудно ли й е било да режисира съпруга си Брад Пит,
с когото изпълняват главните роли, и как се е отразила поредната творческа колаборация помежду им, четете в броя на GRAZIA за месец януари.
 
В него ще ви срещнем още със заместник-председателя на ЕК – Кристалина Георгиева, с която обсъдихме актуални за Европа и света проблеми, с хора с невероятни житейски истории като дизайнера Орнела Котупанова Соле, денталният хирург от „Корабът на спасението“ д-р Гари Паркър и родената в Камерун Евелин Чъмбоу, превърнала с в жертва на т.нар. модерно робство. 

На страниците на GRAZIA януари сме ви приготвили тематична сесия с победителките в конкурса „Жена на годината 2015“, както и безценни модни съвети и beauty техники за супертен и свежо лице в студените зимни дни. В тази секция ще разберете повече и за хита на сезона техниката строубинг – най-ефективното средство за постигане на сияен тен.
 


Снежана МакавееваСкоростта й отива...още>>

В новия брой - Марина Войкова и пролетта...още>>