Знакови фигури
Мадона вдига наздравици в нейна чест

Мадона вдига наздравици в нейна чест, а Гуинет я взима със себе си дори когато пътува. Фитнес гуруто на звездите Трейси Андерсън измисли нов уникален уред за персонални тренировки


За дамите в Холивуд перфектните пропорции и съвършеният силует са нещо като една терапевтична обиколка по магазините за простосмъртните жени. И докато за много от нас красивата фигура често си остава просто несбъдната мечта, иконите на музиката и киното я постигат само с един подпис върху солиден банков чек. Остава ни утехата да можем да надникнем в звездния им свят и да разберем... къде отиват парите. В момента на мода е новата фитнес лудост: нарича се Hybrid Body Reforming и позволява на дамите от А групата на Холивуд да влязат в най-микроскопичните творения на дизайнерската мисъл. Въпросният уред е изобретение на бившата танцьорка Трейси Андерсън, а според слуховете именно на него Гуинет Полтроу дължи новия си великолепен силует. Гуинет била толкова въодушевена от резултатите, че възложила на Трейси да я придружава в пътуванията й между Ню Йорк и Лондон, за да може да изглежда в префектна форма по време на снимките на новия си филм Iron man. Като се има предвид, че това е първият ангажимент на Гуинет след раждането на второто й дете, желнието й да изглежда добре е напълно оправдано. Но манията й не спряла дотук. За да постигне оптимални резултати, актрисата монтирала уреда в дома си и дори запалила съпруга си Крис Мартин да се включи в тренировките. Явно подобна практика следва и Мадона, която също си е купила новата звездна играчка – уредът прилича много на тези за пилатес, но е обогатен с различни хореографски движения, напомнящи донякъде за нюйоркските стриптийз шоута.
По думите на създателката му тренировката с Hybrid Body Reforming позволява на всеки да се сдобие “с най-фината фигура, която може да има един здрав човек”. Уредът постига ефект дори при жените с повече от две раждания, чиито коремни мускули обикновено са силно отпуснати.

Хибридно тяло
Ако ви е любопитно как протича тренировъчният процес, ето малко новини гот кухнята”: всеки, който се интересува от новия уред, трябва да се запише за 10-дневна обща програма, по време на която се засичат различни показатели, определящи кои са силните и кои – слабите му места, и какви са възможностите му. След това получените резултати се въвеждат в електронния “мозък” на уреда, за да се изработи индивидуална програма, която ще позволи на всеки да постигне желания ефект за оптимален период от време.  “Никой не прави същите упражнения като някой друг. Не поставяме хората под общ знаменател –  споделя Трейси. – Най-голямото предимство на Hybrid Body Reforming е фактът, че съдържа изключително много движения, които могат непрекъснато да се сменят или модифицират. Именно това е и недостатъкът на останалите фитнес уреди – те повтарят едно и също до безкрайност, без да позволяват никакви вариации в движенията, дори когато по тялото се забелязват съществени промени.” Инструкторката не просто е намерила новата златна кокошка, обещаваща траен резултат за фигурата. Тя твърди, че ако упражненията се изпълняват правилно, според инструкциите й,  няма да се стигне до често отблъскващия ефект на мускулесто тяло при жените. Напротив Hybrid Body Reforming подчертава женствеността и изяществото на женската фигура. Успехът на Трейси Андерсън в Холивуд е толкова голям, че тя вече се е съгласила да открие свое студио и в Лондон. Явно наистина е много добра, след като и Мадона, и Гуинет Полтроу признават, че макар да имат новия й уред в домовете си, тъгуват по времето, когато са ходели на тренировки при нея.

Ако искате да разберете повече за програмата на Трейси, можете да посетите сайта www.tracyandersonstudios.comКак се променя тялото, когато спрете тренировките...още>>

Спортът  променя характера...още>>

Раз, два, триДвижението носи не само здраве, но и радостна емоция...още>>

Секси по време на кризаКак да постигнем визия на суперзвезда...още>>

Новата мода Аеро йогаНе, не, приятели. Това не е нов фитнес център на летище...още>>

Тренировка по... стриптийзДълъг мистериозен коридор. Светлини. Огромна зала...още>>

Голо оръжиеБамбуковите пръчки и бързите реакции са в основата...още>>

МезотерапияБъдещето на красотата...още>>

Хайде на босу!„Моята програма за тренировки никога не е била...още>>

Енергиен потокВ един от горещите августовски дни, когато повечето...още>>

Частни уроциОткакто професионалните спортисти и холивуд-ските...още>>

Step by StepОще преди приближаването на Коледа и Нова година...още>>

Феята на зъбкитеЗабравете за филърите и лифтинга. Новият начин да...още>>