Летящият холандец
Разположен в сърцето на Амстердам, дизайнерският

Разположен в сърцето на Амстердам, дизайнерският хотел CitizenM отвори вратите си за  мобилните хора в съвременния свят, за които пътешествията са начин на живот


Ние, в CitizenM, вярваме най-много на вас и... на удобните възглавници!“ - свежото чувство за хумор е артистичният парашут, с който мениджърският екип „спасява“ посетителите от напрегнатото ежедневие и предлага не само глътка ексцентричност, но и постоянен артистизъм. Пътешествието ви в света на удоволствията започва още от входната врата. Ще останете изумени от дизайнерското решение на хотела по проект на холандското архитектурно студио Concrete, за които комбинацията „постижим лукс“ е възможна. Разчупени форми и прозрачност, която позволява на слънчевите лъчи да пътуват из коридорите и стаите, превръщат CitizenM в модерното кралство на дневната светлина. В хотела всичко е мобилно, каквото е и името му Citizen Mobile – хората, светлината, енергията, че дори и обслужването. Няма нещо, което да пожелаете и което обслужващият персонал да не е в състояние да ви предостави, защото вярва в подвижността на добрата идея и добрите намерения. Съвременна дизайнерска градска религия, която превръща едно хотелско пространство в декор на артистична транспортация.
Селекцията от мебели, аксесоари за баня и дори санитарните комплекти са на изключително високо ниво. Шампоанът, душ гелът и ароматът за баня се предлагат в няколко варианта – започва се с Victor&Rolf и се приключва с Нelmut Lang. Ако стомахът ви напява оперетата на глада, отправете се към салона за кулинарни удоволствия, където предлагат изключително разнообразие и от храни. Разновидности има дори в типа аларма, с който си поръчвате събуждане.
Вариантите са два: „събуди ме нежно“ и „събуди ме лудо“ в зависимост от настроението ви и от остатъка от деня.

За повече детайли и информация посетете: www.citizenm.com

Flash!
Закачливото чувство за хумор дебне буквално на всеки ъгъл и обещава да ви превърне в пристрастен към удоволствията на живота мобилен човек.
„Вярваме, че малките детайли имат най-голямо влияние“ - с тези открития, екипът на CitizenM печели не само сърцата ви, но и кредитната ви карта, при това не еднократно.


Арт-деко магия- Thistle Marble Arch Hotel...още>>

ХелоуинИли изкуството да плашиш с красота...още>>

Париж както никога до сега! ...още>>

ФлоренцияРенесансов портрет...още>>

Предпочитан от звездитеОбичан от известните личности и защитен от посегателствата...още>>

Симфония на уютаПървото нещо, което прави впечатление в DD724, е абсолютната...още>>

Модерен аристократизъмЯрки цветове, ексцентрични детайли, вдъхновяваща...още>>

Изкуство в небетоНамиращ се в сърцето на финансовия квартал Шинджуку...още>>

Около басейнаПредложенията за комфортното ни прекарване през...още>>

Домът на MissoniСветът на Отавио и Розита Мисони. Любов, въплътена...още>>

Design Week в СофияNext Identity е мотото на седмицата на дизайна...още>>

МинисиестаБРИТАНСКИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР ДЕЙВИД КАРТЪР СЪЗДАДЕ...още>>

БЯЛА ТИШИНАИзисканост, модернизъм и бяла тишина излъчва това...още>>