Voulez-Vous Kylie
В специално интервю за GRAZIA поп принцесата

В специално интервю за GRAZIA поп принцесата говори за любовта на Оливие Мартинес, която й дава самочувствието на “най-желаната жена”


От Георги Тошев

Кайли Миноуг се променя. От малко “секси захарче”, както я нарече сп. Rolling Stone преди 15 години, днес тя се е преобразила в поп дива с изискан сексапил и овладян артистизъм. Австралийката съвсем целенасочено се стреми да изгражда имиджа на все по-зряла и привлекателна жена.
Тя е отново на сцената и през 2005 година. Двойният диск-ретроспекция Ultimate Kylie предизвика истински бум с продажбите си около коледните празници. Кайли отново е по върховете на световните класации. От пролетта започва и най-голямото й световно турне. Европейският етап, озаглавен Kylie - Showgirl; the Greatest Hits Tour, ще стартира в Шотландия през март. За едно денонощие 100 хиляди нейни почитатели си осигуриха удоволствието да я видят на живо.
Новият й сингъл I Believe In You е написан в сътрудничество с Джейк Шиърс и Бейбидеди от нашумялата група “Сизър Систърс”.
В момента Кайли усилено репетира за турнето, което се планира да бъде най-амбициозното й начинание досега. Дали ще бие Мадона с Re-invation?  От мениджмънта на Миноуг са лаконични: “Очаквайте динамична хореография и пищни костюми”.
Кайли преглежда своя репертоар. На фона на цялата тази шумотевица г-ца Миноуг държи в сянка от медиите връзката си с френския актьор Оливие Мартинес. Благодарение на приятелите ни от Анимато мюзик/EMI старателно изпращаме въпросите си към най-успешната австралийска поп звезда на всички времена. Разбира се, елегантно пропускаме “много личния въпрос”. И все пак ....  

Като истинска поп дива, как се отнасяш към интервютата?

- Това е най-трудната част от работата, защото е монотонна. Омръзнало ми е вече да се слушам.

Спомням си онези легендарни панталонки, с които си във видеото на Spinning Around.

- Честно казано, впечатлена съм как тези панталонки повлияха на шоуто и ги харесвам. Може би трябва да ги нося на всички интервюта, защото винаги ме питат за тях. А когато интервюто е задочно, да пращам снимка с тях, за да подсещам журналистите.

Панталонките помогнаха да украсиш кориците на световноизвестни списания. 

- Това беше като буря в чаена чаша. Изписаха се толкова много глупости по мой адрес от сорта “това не са нейните задни части”, “всичко е работа на компютър” и т.н. Истината е, че снимките са направени от фотограф, когото ние лично наехме и предположих, че може и да изглежда по този начин. В списанието трябваше да има една снимка, на която съм с едни много къси бикини, които ясно показват какво имам, но когато броят излезе, видях че я няма. Исках по този начин да спра всички спекулации по въпроса.

Какво мисли приятелят ти Оливие Мартинес по този въпрос?!

- Предполагам, че не харесва всичко, което обличам, но е много толерантен и одобрява нещата, които правя. Като виждам какво се случва в музикалния бизнес, мисля, че промяната, която направих, е в правилната посока.

Харесвам работата ти с Джеймс Дийн Брадфилд от култовата група “Маник Стрийт Прийчърс”, както и тази с Ник Кейв, въпреки че през 1998 г. проектът ви  Impossible Princess беше провал.

- Има много причини, поради които този албум не успя. Той не беше достатъчно цялостен. Но не съжалявам, защото си направих изводите и мисля, че това беше едно много полезно изпитание. Ако съжалявам за всичко, което вече е минало в моя живот, сега щях да бъда с разбити нерви. Най-добрите критики, които някога съм получавала, са за този албум, но не се продаде добре.

Как си обясняваш големия интерес към теб днес?

- Комерсиалното ми завръщане през последните години е резултат на усилия. Човек бърка, като залага прекалено много на експеримента. Сега правя това, което мога, и новите неща са резултат от всичко, което съм натрупала като опит.
Кайли не обича да говори с подробности за интимните си връзки. Агентът й ни предупреждава любезно да избягваме подобни въпроси. Помолен съм да бъда сдържан. Пробвам.

Ще спомена две имена, напишете това, което искате за тях... Майкъл Хътчънс....

- Дълбоко и лично. С Майкъл никога не сме си правили специални фотосесии заедно, но това не попречи на пресата да се занимава дълго време с нас. Ако две известни личности се срещат, и двамата не знаят какво да очакват един от друг. Малко е нечестно и неприятно, когато разбереш, че всички клюки, които се изписват по жълтите страници, влияят върху формирането на общото мнение за теб. Доста е странно положението, в което ти се налага да следиш какво очакват хората от теб, какви измислици пишат за теб или желанието им да разберат пикантни подробности.

Оливие Мартинес......

- Горещо. Срещнах го в лобито на един хотел в Лос Анджелис. Това беше точно след като предишният ми приятел – (мъжкият модел, б.а.) Джеймс Гудинг, продаде нашата любовна история на пресата. В телевизионното шоу на Майкъл Паркинсън бях споделила, че съм готова да се омъжа и да имам деца от него. Неговата постъпка беше ужасна, истинско унижение за мен. Преживях го болезнено. Беше ми наистина много трудно след тази случка отново да повярвам на който и да било мъж. Оливие успя да ми  докаже, че мога да му вярвам.

Пресата твърди, че искаш брак, деца...

- Това са поредните клюки. Истината е, че сега, когато знам колко прекрасен човек е Оливие, мисълта да зарежа всичко и да замина в Париж да живея с него не ми се струва толкова ужасяваща. Но за брак и деца все още не става въпрос.

Харесваш АББА, аз също. Музиката им като че ли е доказателство за устойчивостта на попа?

- АББА са класика. Спомням си, че когато бях малка, те имаха турне в Австралия. Всички бяха полудели по АББА. Исках да бъда Агнета. Пусках си техни плочи и пеех пред огледалото. Неслучайно на закриването на Олимпийските игри в Сидни изпях “Танцуващата кралица” на АББА. Тази песен е голямото доказателство, че попът е вечен.

Фотография: EMI/Анимато мюзик


Елена ПетроваЖената, която не се страхува от високото...още>>

Опитай с Инаурок по сбъдване на мечти...още>>

Красива безкрайностКристина Несторова...още>>

Никол в света на телевизията винаги си мисля, че мога да свърша нещо и по-добре...още>>

Къде е ЕВА?всички се питат къде е Маги...още>>

Станимира Колевапред GRAZIA...още>>

Blonde ambitionИва Янкулова...още>>

Момичетопорасна...още>>

Габи100% истинска...още>>

Скорост 2012Ивет Лалова...още>>

Ах, тази Викимного добра в киното...още>>

Front RowFollow The Step...още>>

Една влюбена женаЖана разбира от щастие...още>>