Коледно настроение
Украсете дома си 
 Коледа ще дойде при вас и ще я усетите, когато празничното настроение ви завладее и украсите дома си. Дори и с малко акценти, атмосферата може да се промени до неузнаваемост, стига украсата да е на подходящите места и аранжирана според интериора. За магията на празничната украса най-много допринасят светещите орнаменти в помещението, по фасадата, терасата, прозорците и околосградното пространство. Ако още не сте го направили ето и нашитеидеи:
Коледно дърво
Без него празника не е същия.Не е задължително да ходите в гората, за да изберете вашето дръче.На пазара вече можете да откриете изкуствено такова, което да ви радва всяка година. Но ако не искате да се лишите от аромата на борови иглички в дома ви или седейки пред камината, заложете на истинското.

Коледен венец
Тази украса навлезе последните няколко години, но е много сполучлива. Какво по хубаво, да изразите настроението си с коледен венец закачен на входната ви врата. 

Коледни ароматни свещи
Създайте топъл и магически уют в дома ви с няколко свещи. Те са налични във всякакви форми и разцветки, дори могат да заменят част от традиционните коледни статуетки. Друго е, когато на коледната трапеза има топъл пламък.

Светеща украса 
Гирлянди, лампички, светещ дядо Коледа...Всичко това е подходящо за вашите прозорци и балкон. Дом ът ви може да заприлича на приказна къщичка, където джюджета приготвят коледните подаръци. Освободете се от ежедневния стрес, загасете осветлението, включете светещата коледна украса и се отпуснете.

Коледна играчка
За да е красиво коледното ви дърво трябва да имате подходящи играчки. Не забравяйте и тази година да си купите, поне една. Защото такова е поверието.
Бягство в синьо и зеленонедалеч от нас...още>>

Тествайте Philipsи техните предложения за умна телевизия...още>>

Вдъхновения от Ideal StandardАкценти в банята...още>>

Къде се сбъдват мечтитеДа събуди за живот всичките ви сетива...още>>

Верижна реакцияИзолде Принджърс е убедена, че комбинацията между...още>>

Reality BitesВ световен мащаб...още>>

Фото стенаДомашна декорация...още>>

СвещиСъздайте уют...още>>

Лудостта на величиятаДве мащабни експозиции в Музея за модерно изкуство...още>>

Фън ШуиСпалнята...още>>

Поле на мечтитеЛегендарният архитект Франк Лойд Райт...още>>

Свободна дисциплина...още>>

В легло с АрманиИталианският дизайнер Джорджо Армани...още>>