Малки ретро чанти хит за

Какво може да ни стопли повече в една зимна студена вечер от романтиката с любимия – човек или пък аксесоар. Няма жена, която да може да пренебрегне любимия и може би най-практичен аксесоар на всички времена -чантата. Тази зима дизайнерите са се погрижили за това да стоплят душите ни с малки ретро чантички, с които да заменим големите и скучновати зимни чанти.   

 

Акцентът при любимия женски аксесоар тази зима е класиката и удобството. Малка чантичка за през рамото за предпочитане със синджирена дръжка, която може да бъде и дълга и къса. Удачни са както в ежедневието, а за романтични вечери или коктейли задължитен аксесоар.  Материята естествено е кожа, а цветовете за предпочитане пастелени. И забравете за това, че малките чанти били некомпактни – напротив малката чанта винаги е способна да събере и още едно нещо и още едно нещо. Колкото повече я пълниш, толкова повече побира! Мини-пътните чанти ще бъдат не по-малко актуални. Те също ще са в класическа форма, но разликата тази година е, че ще се носят само в ръката.

Като споменахме за удобство торбите в стил мешки, които обичаме да носим лятото също са препоръчителни за този сезон.Най-важният аксесоар РЕФАН с елегантен жест за зрелостниците и техните...още>>

Многото лица на Ририbeauty тайните на звездата...още>>

За лицето в градски условия- кодът на успеха е DD...още>>

Романи от нотки  на Hermes...още>>

Той - Идеалният Мъжки ароматни имена...още>>

Екзотика  във флакон...още>>

Грим акценти 2011Дойде ред на хладното сребристо очарование...още>>

Плюшените кецове на Hello Kitty и Reebok завладяват света...още>>

Хитови попълнения в колекцията ни от аксесоари тoзи сезон...още>>

Силни жени!...още>>

Цветовете на сезонаГрим тенденциите за 2010 демонстрират възхитително...още>>

GUERLAIN...още>>

Нови тенденции за здрава косаВсяка от нас използва най-малко един продукт за стилизиране...още>>