Хитови попълнения в колекцията

Традиционно есента и зимата са сред по-скучните сезони в гардероба ни. Преобладават тъмните цветове, сякаш когато ни е студено вдъхновението ни изчезва. Но това може да се промени много лесно. Винаги един аксесоар прави визията ни доста по-разчупена, по-интересна...

И въпреки, че идва най-студеното време на годината – сезона, в който залагаме повечко на това да ни е топло, все пак не е и лошо да изглеждаме стилно и оригинално.

 

В момента актуалните за сезона са трикотажните и плетени аксесоари.

 

Баретата – е сред онези аксесоари, с които задължително трябва да се сдобиете, ако искате да сте фешън и стилни. При поставянето й може да се импровизира сякак, но все пак най-препоръчително е да я поставяте така, че да създава впечатление за обем в по-задната част на скалпа. Тя може да е плетена или от кожа с естествен косъм, а допълнителни декорации от рода на панделки и други закачки по шапката придават още повече разкош и стил на визията.

 

Цветовете на аксесоарите този сезон варират от черно до светъл леопард, като специално внимание  е  обърнато на бежовите и кафявите цветове, като идеята е аксесоарите да контрастират и акцентират на останалите компоненти от визията, в които както споменахме преобладават тъмни цветове.

 

Шалът е задължителен елемент в зимната визия. В различни плетеници , ресни или волани той винаги придава известна аристократичност и стил на външния вид. Ако допълва цвета на палтото или контрастира като акцент си гарантирате фешън силует, с които ще привличате погледите. Актуални са и яките от кожа с косъм, които можеде да поставите на палтото си.  Разнообразието при завързването на аксесоара е 100 процентово, а въображението оставаме на вас!

 

За препоръчване са кожените ръкавици с естествен косъм – най-стилни и най-топли. Но пък плетените ръкавици са класика. Маншоните ще са сред най-хитовите ви покупки за сезона.


Най-важният аксесоар РЕФАН с елегантен жест за зрелостниците и техните...още>>

Многото лица на Ририbeauty тайните на звездата...още>>

За лицето в градски условия- кодът на успеха е DD...още>>

Романи от нотки  на Hermes...още>>

Той - Идеалният Мъжки ароматни имена...още>>

Екзотика  във флакон...още>>

Грим акценти 2011Дойде ред на хладното сребристо очарование...още>>

Плюшените кецове на Hello Kitty и Reebok завладяват света...още>>

Силни жени!...още>>

Малки ретро чанти хит за зимата ...още>>

Цветовете на сезонаГрим тенденциите за 2010 демонстрират възхитително...още>>

GUERLAIN...още>>

Нови тенденции за здрава косаВсяка от нас използва най-малко един продукт за стилизиране...още>>