MEXX Fresh
за мъже и жени
MEXX FRESH – ОСВЕЖАВАЩИ НОВИ АРОМАТИ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ.
ТВОЯТ СВЕЖ ПОДХОД КЪМ ЖИВОТА ЗАПОЧВА ТУК!

Какво означава да се чувстваш „свеж”? Ободрен, оптимистичен и може би малко безгрижен; енергизиран и готов да сграбчиш деня. Но модерният градски живот може понякога да те лиши от тези усещания. Забързани, мръсни и стресиращи, градовете те карат да мечтаеш за хладен освежаващ бриз, който да развее косата ти, или ободряващи пръски вода върху кожата ти. Но не винаги е нужно да избягаш, за да бъдеш свободен. Сега има съвременен начин за освежаване в града: MEXX Fresh за мъже и жени. Тези два нови модерни аромата, които ще се появят през Октомври, ще ти дадат именно това усещане за охлаждане, енергизиране и оптимистично освежаване всеки път, когато се напръскаш с тях. Така когато и да е и където и да си, винаги можеш да си гарантираш идеален „fresh start” на деня !


МОДЕРЕН ПОГЛЕД КЪМ СВЕЖЕСТТА   

Има нещо изненадващо и удивително в това да се чувстваш истински свеж. Именно това е усещането, което MEXX улавя в двата нови MEXX Fresh аромата. Ето я и причината: ако се чувстваш свеж и бодър, ще освежиш и подхода си към живота. За да събудят това усещане ароматите MEXX Fresh комбинират бликащи от енергия, пленителни и вълнуващи нотки с гладка модерна опаковка, за да съживят твоите чувства към съвременните градски вкусове. Те са освежаващо леки, освежаващо модерни и освежаващо различни. Това съчетание от вътрешна и външна свежест създава онова идеално състояние на тяло и дух, което те подтиква към действие и ти носи радост от живота. Предвид това, че повечето от нас започват своята сутрин със своя парфюм, няма по-добро време от деня, в което да се обгърнеш от този красиво ухаещ облак от оптимизъм, който ще те подготви за предстоящия ден и ще остане с теб, докато не решиш да освежиш тялото, ума и духа си с друго ободряващо напръскване!


СВЕЖИ И РАЗЛИЧНИ АРОМАТИ


Свежестта никога не доскучава. Именно заради това във всеки от новите MEXX Fresh аромати ще намерите необикновени, интересни и дори изненадващи нотки, които придават на аромата техния уникален характер. Всеки от тях е вдъхновен от ободряващите ухания на природата, които стават съблазнителни, когато се пренасят чрез техния носител в модерната градска среда, където повечето от нас живеят или работят. Тази игра на семпло/ естествено и модерно/ интригуващо е в самото сърце на марката MEXX и е представена с вдъхновение в тези два нови завладяващи аромата.

MEXX Fresh за мъже

Какво може да е по-освежаващо от мъжки аромат, който комбинира дълбоки мъжествени нотки с неочаквани съставки? Тук елементът на изненада идва от сочната и екзотична маракуя, която придава на аромата нестихваща жизнена сила. Топло и подканящо индийско орехче, заедно със свеж кориандър създават мекота в сърцевината на уханието. Амброво-дървесната база с лекота подсигурява дълготрайната свежестта на аромата в дълбочина.
 
MEXX Fresh за жени


Усещането от този свеж и женствен аромат е като нежно напръскване с хладка вода върху лицето. Всички съставки са пищни и цветни, от величествената водна лилия и елегантното кедрово дърво в базовите нотки до смайващия асклепиас в сърцето на уханието. Във връхните нотки изненадва с изключителна женственост и чистота зелена мандарина, която придава на аромата силен освежаващ щрих. Истинска свежа и лека съвременна класика за жени.


СВЕЖИ КУТИИ: ОПАКОВКИТЕ НА MEXX FRESH
 

От първия поглед на външната опаковка до усещането за флакона в ръце,  MEXX Fresh е за лекота и спокойствие с изненадващо модерно завъртане – модерен вид в класически дизайн. Интригуващата матова опаковка, която леко загатва формата на флакона, те провокира да надникнеш навътре. С MEXX Fresh за жени минималистичен стъклен флакон с гладка форма и нежни извивки те пренасят в освежаващия морски бриз, а ароматът отвътре видимо е вдъхновен от океана и със своя морско син цвят просто те моли да се гмурнеш в него. При MEXX Fresh за мъже флаконът – отново скрит от загадъчна външна опаковка, е в правоъгълен стъклен флакон, чийто върхове също напомнят за чувствените извивки от природата, а уханието е в сребристо синьо. Логото на MEXX в чисто бяло прибавя градски елементи на дизайна на флаконите, поддържайки ги младежки и свежи ‘fresh’.


ЛИЦЕТО НА MEXX FRESH: DIANA AMFT


Звездното лице в рекламата на MEXX Fresh е популярната немска телевизионна и филмова актриса Diana Amft. Лъчезарната руса звезда е известна със своята естествена красота и запазена усмивка, която озарява цялото й лице, превръщайки я в идеалното превъплъщение на ароматите MEXX Fresh.


СВЕЖЕСТТА ВЪВ ФИЛМ: КАМПАНИЯТА


Телевизионната реклама на MEXX Fresh улавя неочакваните моменти на модерна романтика, заснемайки „свежестта”. Режисирана в Кейптаун от световноизвестната режисьорка, артистка и сценаристка Zoe Cassavetes, известна със своята романтична комедия Broken English /2007/, за която тя споделя, че се отнася за това „да бъдеш щастлив със себе си”.  Тя е част от новата вълна жени режисьори (както и нейната най-добра приятелка Sofia Coppola), които внасят истинско усещане за романтика и женственост в своята работа, както самата Cassavetes признава: „Аз съм обсебена от идеята за любовта на много различни нива – да обичаш семейството, приятелите, себе си; на кого даряваш тази любов и от кого можеш да я вземеш”. Тя е идеална за кампанията на MEXX Fresh, защото притежава толкова освежаващо отношение към живота и към работата си: „Достатъчно трудно е да правиш филм,” казва тя. „Така че, ако не се забавляваш и не се наслаждаваш на хората, с които работиш, защо изобщо го правиш? Отиди да правиш нещо по-спокойно и стабилно.”

В телевизионната реклама красив и светъл ден представя специалния момент на безоблачно щастие, когато нищо не може да те спре да си оптимистичен към всичко и към всеки. Прекрасна млада жена (роля, изпълнена от немската актриса Diana Amft) се разхожда по океана, докато вълните се разбиват на брега. Мъжът, вървящ срещу нея, се наслаждава на пръските от разбиващите се вълни, улавяйки капките в ръцете си. В същото време водни капки се стичат по врата на момичето, охлаждат и освежават косата и, като проблясват  на светлината. Те улавят погледите си и осъзнават, че споделят един и същ неочакван „освежаващ” момент и когато пътищата им се пресичат, се усмихват в миг на чиста и спонтанна свежест.

Принт рекламата показва как мъжът и жената от телевизионната реклама се наслаждават по свой начин на освежаващия момент навън, точно преди тяхната мимолетна среща да настъпи… Неизменна част от визията са ароматите MEXX Fresh в близък план, омагьосващи с капките вода, които ги покриват.

Повече информация за продуктите на марката можете да намерите тук.


Есента на 2014  връща класиката ...още>>

Слънчеви очила за зима 2014...още>>

Индустрията на лукса  разчита на мъжете...още>>

Границата на нормалното  в модата...още>>

Модата среща  изкуството в Instagram...още>>

Стилът  Малефисънт ...още>>

Гащеризонът през лятотое от кожа ...още>>

Black Tie Новите правила за дрескода ...още>>

Аксесоарза зимата...още>>

Нашето credo!Удобство, функционалност и качество...още>>

Ретро привкуселегантно, но комфортно лято...още>>

The girlfrom ipanema...още>>

Мода на квадратЕдна история от Шотландия с много цветове идва, за...още>>