Станимира Колева
пред GRAZIA

Планирам да спра с моделството и да замина за Лондон

5 септември 2012 г., София. Моделът Станимира  Колева  планира да замине за Лондон тази есен. Това сподели красавицата в ексклузивното си интервю за GRAZIA. И макар в момента да е в България, красавицата с портфолио, включващо реклами за марки като L’Oreal Professionnel, Schwarkopf и Azzaro, е твърдо решила да се установи в британската столица заедно със семейството си. „Не мога да кажа, че не харесвам живота у нас, просто мисля по-глобално и не искам да отгледам детето си тук“, споделя моделът, който краси септемврийската корица на GRAZIA.

„Взех решение, че в даден момент трябва да спра да се снимам“, категорична е красавицата, която не иска да бъде от моделите, които  на 35 години продължават да се снимат и дефилират. Стайлингът е едно от поприщата, към които смята да се насочи Станимира. „Мои приятели ми предложиха да им асистирам в началото. Но не смятам да се занимавам сериозно със стайлинг, реших да пробвам, нещо като хоби.“, допълва моделът, който „уби“ Стефан Данаилов в „Стъклен дом“.

След като взе участие в хитовия сериал на bTV, Станимира Колева ще ни изненада приятно и на големия екран. В началото на октомври кино почитателите ще могат да й се насладят в лентата „Пъзел“.  „Това е драматична история, която може да се случи на всеки човек. С Асен Блатечки си партнираме“, издава моделът. Двамата играят във  филма влюбени, които непрекъснато се събират и разделят, разкрива още Станимира  пред най-голямото модно списание за жени у нас.

В септемврийския брой на GRAZIA, посветен на началото на учебната година, ще откриете  също ценни съвети на психолога по проблемите, които малчуганите срещат  още с първия звънец. Ще се запознаете с модните тенденции за новия училищен сезон и ще откриете актуален шопинг за пораснали момичета и техните наследнички.Елена ПетроваЖената, която не се страхува от високото...още>>

Опитай с Инаурок по сбъдване на мечти...още>>

Красива безкрайностКристина Несторова...още>>

Никол в света на телевизията винаги си мисля, че мога да свърша нещо и по-добре...още>>

Къде е ЕВА?всички се питат къде е Маги...още>>

Blonde ambitionИва Янкулова...още>>

Момичетопорасна...още>>

Габи100% истинска...още>>

Скорост 2012Ивет Лалова...още>>

Ах, тази Викимного добра в киното...още>>

Front RowFollow The Step...още>>

Една влюбена женаЖана разбира от щастие...още>>

Хубавата ДжияДжия Лазарова разбива на пух и прах клишетата...още>>