В името на палтото
зимния гардероб и колекцията Il mio cappotto

Главен герой в сюжета на зимния гардероб и колекцията Il mio cappotto на Max&Co.

Неусетно почти есенният силует става все по-издължен и готов за елегантната, но топла италианска прегръдка на палтото. Тази есен в колекцията на MAX&Co, то идва с класиката на традиционни форми и цветове, но и със зашеметяващо многообразие от палта, инспирирани от дискретния чар на конната езда, подчертаващи талията и носещи духа на 70-те, до разкроени пелерини с романтичната привлекателност на 60-те.
Палтото е толкова знаков елемент от гардероба на всяка жена, че изразът „по палтото им ще ги познаете“ изцяло изчерпва ключовата важност на този елемент в отразяването на личностния стил. 
Цялата колекция Il mio cappotto („Моето палто“) е огледален образ на очевидно овладяна класа в кройката, перфектна линия и ненадминато талантливи шивашки умения.
Класически, вталени, очертаващи тялото силуети вървят с изчистени цветове, създавайки вечната формула на елегантността под формата на платно, върху което
посредством кожени аксесоари и яки всеки сам може да дорисува своя собствен моден пейзаж. Геометричните шарки украсяват обемните яйцевидни конструкции в съчетание с типичната цветна гама на 60-те.
Новият моден сезон прави дълбок поклон пред тежката особа на шапката, а съвършената адекватност на MAX&Co. няма как да не отдели голямо внимание на този стилен факт. Типично дамските шапки имат изявено присъствие, отново потърсили вдъхновение от жокейското облекло или поднасят изненадващи комбинации от обли капели с фина вълнена текстура и детайли от естествена кожа в гущерова окраска. За щастие, всичко това не остава просто красива модна приказка, а вече е факт в бутика на марката на бул. „Витоша“ 56, където само преди броени дни на елегантно като духа на колекцията ревю се събраха звездни особи, специални гости, модни спецове и заклети почитатели на бранда. 


Grazia Chic Days в Сердика Центърпродължават и този уикенд...още>>

Моден уикендв Сердика Център...още>>

Запазете вечерта за H&MВреме е за #HMBalmaination...още>>

The camel coat- Кройка без граници...още>>

Римейк на класиката- Сакото Chanel...още>>

Модни повелители- блогове за милиони...още>>

Чифт удобство -Джинсите, които обичаме...още>>

Debenhams <3 дънките, а вие?Само до 16 февруари...още>>

Цветна зима! от Carnival Kids...още>>

Новата елегантностТази есен жената Маrc Cain е облечена в страстни цветове...още>>

Хитове на месецаТриумфално завръщане...още>>

Всеки детайл е от значение За хората, които знаят...още>>

Всеки детайл е от значение За хората, които знаят...още>>