Назад към природата
 се опитваме да възстановим загубената
Напоследък се опитваме да възстановим загубената връзка с природата, която индустриалният и технократски свят, в който живеем, отнема. Въпреки че повече хора гледат в био посока, е трудно да намерим продукти с натурален произход и формули без консерванти и химически добавки. 
В сезона на грипове и настинки се налага да измъчваме носа си с медикаменти и дори не предполагаме за съществуването на алтернатива, която природата сама ни поднася като дар.
Той се ражда сред бреговете на приказния Бретан в Западна Франция, облени от водите на Атлантическия океан. Там, където криволичещите крайбрежни пътища разкриват прекрасни гледки към скали, фиорди, заливи и малки рибарски селища. Перлата на тази келтска земя е заливът Мон Сен Мишел. Тук магическите отливи на океана отдръпват водата до 3-4 километра навътре, а приливът пристига на всеки шест часа като „галопиращ кон“, за да покрие всичко със своята водна пелена.
 
Приливите и отливите на океана позиционират емблематичния манастир ту като остров, ту като част от материка. Това място е толкова красиво, че изглежда като декор от фантастичен филм. Заради уникалното географско разположение и циклите на приливи и отливи, водата е с изключително богато съдържание на микроелементи, които възстановяват здравословния баланс и се грижат за здравето.
 
Днес вълшебната жива вода на залива Мон Сен Мишел е достъпна за всички. Достатъчно е само да вдъхнете бурната вълна на морето от спрея Afrin Pure Sea всеки път, когато пожелаете, за да усетите живителната сила на природата с цялото си същество.


Най-добрият барман в светамиксира коктейли в Bedroom Premium Club...още>>

"Животът е един от най-сложните!"- - Част III...още>>

Сезонът на спомените- София Лорен...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част II...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част I...още>>

Благодарност на Рефанот Президента за Българската Коледа...още>>

Новото лице на грима- Лучия Пика за Chanel...още>>

Новините на седмицата- звезди в нова роля...още>>

Коледа с аромат на уют- идеи за по-красив празник...още>>

“Алкохолът е лош шофьор”- Алекс Язов разказва за кампанията...още>>

Да правим доброRefan за благотворителността...още>>

Анри Картие-Бресон -  великият фотограф...още>>

Austrian AirlinesПерфектната връзка...още>>