Лято в Пирин
- защо да не опитаме
Ако мечтаете за  отпускаща ваканция или за кратка почивка сред  естествената красота на  природата, на свеж планински въздух и близо до кристалночисти води -  няма защо да търсите повече  – Вашето място е Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт. Новият петзвезен хотел /и единственият член на Small Luxury Hotels of the World в България/ ще отвори отново врати за летния сезон в края на месец юни с невероятни предложения  за лятна почивка за цялото семейство.

Без значение дали желаете просто да разпуснете и да се възползвате от първокласните СПА съоръжения в хотела или се интересувате от  активна ваканция, изпълнена  с разнообразни занимания, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт предлага богат избор от СПА процедури от известната верига Виктория СПА, както и множество забвления за всички членове на семейството. Екскурзии до близки селца, запазили духа на времето, туристически маршрути с планински водач, уроци по конна езда или разходка с АТВ – това са само  малка част от невероятните възможности, които ще обогатят Вашата почивка и ще я направят незабравима.

Семейният пакет предлага идеалната ваканция сред природата за цялото семейство! Външен басейн, детски кът, разнообразни игри, каране на велосипеди, сладолед – тези невероятни забавления за цялото семейство са комплимент за гостите на хотела!

Вие само изберете вида помещение / в зависимост от броя на децата Ви и тяхната възраст/ и типа изхранване – полупансион, пълен пансион или ол инклузив, а любезните и опитни  служители в Хотел Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт ще се погрижат за останалото! С удоволствие ще организират за Вас разнообразни допълнителни занимания, така че Вие да можете да се отдадете на подобаваща и пълноценна вакация.

В Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт ще откриете всичко, от което се нуждаете за незабравима семейна ваканция!Мария Игнатова на max"Вярвам в енергията и интуицията...още>>

Обгрижена с любовИва Софиянска-Божкова блести от корицата ни...още>>

На борда на спасениетос д-р Гари Паркър...още>>

Гатака? Просто генетика...още>>

Да помогнем на една майка!.Ева се нуждае от вашата помощ!...още>>

Мечти в цвят корал...още>>

Бионсе взривява светаR’n’B кралицата –  ексклузивно за семейството...още>>

Време е за промянаВ България често говорим за изоставени деца...още>>

Камерън ДиасНе се нуждая от мъж и дете, за да бъда щастлива...още>>

Man on the Moon...още>>

Гръцка фиеста с ouzo paraliaТрадиционните цветове на южната ни съседка – синьо...още>>