Ново детско отделение
ремонтирано от "Рефан"
С водосвет, отслужен от отец Тодор, на 3 октомври бе открито ремонтираното Отделение по онкохематология в пловдивската университетска болница “ Св. Георги”.

Ангел Попов, президент на козметична компания “Рефан България”, стартира поредното грандиозно благородно начинание преди месец, като ремонтира в изключително кратки срокове, поради спецификата на лечението, детското отделение. “Благодарение на благородния жест на г-н Ангел Попов нашта мечта да има такова болнично отделение стана реалност. При някои онкологични заболявания с каквито са малките пациенти в нашето отделение се налага провеждането на интензивна химиотерапия. Спецификата на лечението изисква такава модерна материална база, тъй като извършваме манипулации сходни с тези, където се осъществява костно-мозъчна транснплантация. Вече престоят ще е по-комфортен след извършването на тежките медицински процедури,“ заяви д-р Стоянова, завеждащ детското онкологично отделение. Сега болницата може да предложи много по-високо качество и една приветлива и отговаряща на световните стандарти обстановка.

Да припомним, че “Рефан” инвестира 71 750.98 лева и реиновира изцяло Хирургичното отделение към Детската клиника в същата болница преди 2  години. За Ангел Попов човешкото благородство, да помагаш и да си съпричастен към човешкото страдание е житейска мисия. Следвайки своето чувство за човешка и гражданска отговорност, президентът на козметична компания “Рефан” продължава с втория етап на ремонта на Отделение по онкохематология. „Г-н Ангел Попов е пример за подражание с десетките вдъхновени и реализирани от него благотворителни инициативи - сподели световноизвестният спортист  Йордан Йовчев, съпричастен към проекта. - Не познавам друг човек като него, който така ентусиазирано и безкористно да е отдаден на благородните си цели!”

Нека припомним, че за активната си помощ за различни благотворителни каузи президентът на „Рефан” Ангел Попов получи благодарствени грамоти от Община Пловдив, от Пловдивската митрополия, както и престижното отличие “Малкият принц” като най-верен дарител.В света на Музейкос Весела Герчева...още>>

Обувката - удоволствие или страдание през вековете.....още>>

Bedroom Beachоткрива летния сезон...още>>

За любовта към животаи окриляващата помощ...още>>

Bedroom Premium Clubочарова Били Зейн и Стивън Дорф...още>>

Академия за Родителие тази събота и неделя...още>>

Връчиха годишните наградина Фондация „Св. Иван Рилски”...още>>

Градски персонажи...още>>

Да оставим следи III- за бъдещето на децата...още>>

Върнати усмивки...още>>

Изкушение за сетиватав BESO Bar & Dinner...още>>

Честит 10-и рожден ден GRAZIA!....още>>

Благородната каузана спорта...още>>