„Рефан” със 100-тен
магазин в България
Нова година – нов късмет. „Рефан” удари стотицата в първите дни на 2014 година, като отвори 100-тният си бутик в България на франчайзингов принцип. Да припомним, че популярната козметична марка е носителка на отличията „Нов бизнес модел" и "Работещ франчайз модел "  за подпомагане на семейния бизнес на базата на франчайз модел.

Козметичният гигант по този начин стимулира предприемачеството и се превърна в един от най-гъвкавите работодатели, даващи шанс за успешна работа на стотици хора със своите над 300 бутика на 5 континента.

Благодарение на елитната българска козметика „Рефан”, много българи в страната и чужбина генерират добри доходи, като с минимум средства създават работещи магазини, предлагайки маркова и разпознаваема парфюмерия и козметика с отлично качество.

Франчайзинговият принцип прилаган от ”Рефан” е евтината поддръжка,което води до бърза и висока възвръщаемост. По този начин фирмата увеличава пазарното си присъствие, подпомагайки предприемчивия малък и среден бизнес с фирменото оборудване, първоначалното зареждане със стоки и обучение на персонала.В света на Музейкос Весела Герчева...още>>

Обувката - удоволствие или страдание през вековете.....още>>

Bedroom Beachоткрива летния сезон...още>>

За любовта към животаи окриляващата помощ...още>>

Bedroom Premium Clubочарова Били Зейн и Стивън Дорф...още>>

Академия за Родителие тази събота и неделя...още>>

Връчиха годишните наградина Фондация „Св. Иван Рилски”...още>>

Градски персонажи...още>>

Да оставим следи III- за бъдещето на децата...още>>

Върнати усмивки...още>>

Изкушение за сетиватав BESO Bar & Dinner...още>>

Честит 10-и рожден ден GRAZIA!....още>>

Благородната каузана спорта...още>>