Austrian Airlines
Перфектната връзка
Перфектната връзка от Варна и София до 130 дестинации в целия свят
Austrian Airlines обслужва ежедневни полети от Варна до Виена и до 5 полета на ден по маршрута София-Виена, предлагайки на пътниците перфектната връзка към всеобхватната си мрежа от полети. Във Виена пътниците могат да се прекачват между два полета за краткото време от 25 минути. А тъй като Виена е най-бързото трансферно летище в Европа, качването на свързващ полет с Austrian винаги спестява време на пътуващите. Austrian Airlines осъществява полети до общо 130 дестинации в 55 държави.

Нов салон за всички полети на дълги разстояния на Austrian

Новото оборудване означава, че пътниците в икономичната класа на полетите на дълги разстояния ще имат възможността да се насладят на удобство от напълно нов вид. Междувременно, новите седалки в бизнес класата предлагат убедителна комбинация от интуитивно управление, вградена масажна функция, както и допълнително място за съхранение на вещи. Отличният комфорт при облягане, който се предлага на пътниците от новите седалки, се дължи на тяхната иновативна комбинация от система с въздушна възглавница и възможността за превръщането им в напълно хоризонтални легла. Модернизираната система за развлечения на борда предлага богат избор от най-новите филми, като така гарантира непрекъснатото забавление за пътуващите. Както и преди, награждаваният кетъринг на DO & CO осигурява кулинарни удоволствия на пътниците с майстор-готвач на борда.

Новите седалки в бизнес класа на полетите на дълги разстояния на Austrian – комфортът на собственото ви легло

Впечатляващите нови високотехнологични седалки предлагат много пространство от всички страни и напълно хоризонтално положение с обща дължина около 2 метра. Иновативната система с въздушна възглавница позволява на пътниците индивидуално да настроят степента на твърдост на седалката с диапазон от мека до твърда. Вградената масажираща функция дава възможност за пълна релаксация. Пътниците могат да активират тази функция според собствените си нужди. Това прави пътуването с Austrian Airlines отморяващо и дава усещане за домашен комфорт.

Austrian Airlines увеличава значително полетите си до Северна Америка

Austrian Airlines увеличава сериозно броя на полетите си до Северна Америка като част от лятното си разписание за 2014 г. От 2 юли 2014 г. националната авиокомпания на Австрия ще прибави нова дестинация – Нюарк, към мрежата си от маршрути. Петте седмични полета ще бъдат изпълнявани със самолет Boeing 767 като допълнение към ежедневните полети към JFK в Ню Йорк. Така Austrian Airlines ще осъществява полети до двете най-големи летища в метрополния регион на Ню Йорк.
Освен това от началото на май 2014 г. Austrian Airlines ще лети до Чикаго ежедневно – в момента се предлагат пет полета. Austrian ще предлага общо дванадесет седмични полета до Ню Йорк и 33 полета без прекачвания от Виена до Северна Америка.

Austrian глези гостите в бизнес класа с майстори-готвачи на борда:

Менютата с гурме кухня ще бъдат създавани от австрийски и международни майстори-готвачи, след което ще бъдат приготвяни на момента от професионален готвач на борда. Пътниците от бизнес класата ще имат възможност да се насладят на това ексклузивно и лично внимание от майстор-готвач по време на полетите на дълги разстояния на Austrian.

Първото по рода си предложение за оригинално виенско кафе:

Освен това пътниците от бизнес класа на полетите на дълги разстояния ще бъдат поглезени и с оригинално виенско кафе. Това означава, че те ще могат да се насладят на селекция от десет типични варианта на австрийско кафе към своя десерт, вариращи от двойно черно кафе с мляко (Großer Brauner) през винаги популярния меланж (Wiener Melange) до истински специалитети като двойно еспресо с ром (Wiener Fiaker). Austrian Airlines е единствената авиокомпания в света с подобно иновативно и висококачествено предложение.

Терминал Austrian Star Alliance във Виена: кратко време за трансфер и шест нови салона  
   
Благодарение на благоприятното си географско разположение в сърцето на Европа, австрийският хъб в Международното летище на Виена е идеалната врата към Изтока и Запада. Намаленото време за трансфер от 25 минути е без аналог сред световните хъбове и е от огромно значение за пътниците, използващи трансфер на Austrian към Европа, Северна Америка или Азия, както и към региона на Близкия Изток.
Austrian Airlines отвори шест нови салона в своя новооткрит терминал Austrian Star Alliance. Пътниците могат да се насладят на асортимент от деликатеси от Австрия и целия свят във всички салони. Те се предоставят от DO & CO и са допълнени от всеобхватна селекция от местни и международни напитки.

Austrian Smart Upgrade:

Austrian Smart Upgrade предлага на пътниците възможността да закупят място в бизнес класата на Austrian чрез търгове. Пътниците наддават онлайн, като разбират до 72 часа преди полета дали са спечелили желания Smart Upgrade към бизнес класа, включващ кетъринг от DO & CO.

Меню по избор от DO & CO: луксозен кетъринг по заявка и за пътниците от икономичната класа по редовно обслужваните полети:

Austrian Airlines предлага на своите пътници от икономичната класа по европейски и полети на дълги разстояния от Виена и Ню Йорк възможността да поръчат току-що приготвено меню с три блюда от DO & CO – като допълнение към безплатния кетъринг, на който са свикнали. Безплатните закуски или ястия от DO & CO, както и избор от студени и топли напитки все още се предлагат в икономичната класа. Кетърингът в бизнес класата остава непроменен. Когато резервирате онлайн на www.austrian.com, тристепенното меню може да бъде поръчано с едно кликване на мишката. Агенциите за пътувания също могат да резервират ястията по заявка. Който не може да реши по време на резервирането на билета, може просто поръча ястията като допълнителна услуга до 36 часа преди отпътуване.

Услугата за индивидуален трансфер Redcab вече се предлага на повече от 30 летища: 

Услугата за индивидуален трансфер „redcab“ на Austrian вече ще покрива над 30 различни дестинации по целия свят. Автомобил redcab може да бъде резервиран онлайн до два дни преди въпросното пътуване, като за целта трябва да посетите www.red-cab.at. Цената на услугата redcab е различна в зависимост от дестинацията. Във Виена тя е налична на цени от едва 29 евро.Най-добрият барман в светамиксира коктейли в Bedroom Premium Club...още>>

"Животът е един от най-сложните!"- - Част III...още>>

Сезонът на спомените- София Лорен...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част II...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част I...още>>

Благодарност на Рефанот Президента за Българската Коледа...още>>

Новото лице на грима- Лучия Пика за Chanel...още>>

Новините на седмицата- звезди в нова роля...още>>

Коледа с аромат на уют- идеи за по-красив празник...още>>

“Алкохолът е лош шофьор”- Алекс Язов разказва за кампанията...още>>

Да правим доброRefan за благотворителността...още>>

Анри Картие-Бресон -  великият фотограф...още>>

По пътяПоклонническият път Ел Камино...още>>