Black Tie
Новите правила за дрескода 
Една идея по-официален от “Cocktail” и леко по-небрежен от “White Tie”
 
Дрескодът “Black Tie заема тънката линия между вечерен градски стил и стил за гост на сватба. Но ако пред името ви не стои титла като херцогиня например, Black Tie  е идеалният дрескод за вашия изискан стил. И то без аксесоари като тиара. 
 
Всъщност може откраднете доста идеи от събитията с дрескод Black Tie и да ги адаптирате към личния си стил по начин, който ще позволи с лекота да се впишете в атмосферата за вечеря с пет прибора. Предлагаме ви няколко идеи в тази насока, които ще ви спасят от  дълго оглеждане на идеалния моден сет за стилен повод. 
 
Колан, ако се колебаете
Този аксесоар може да изглежда твърде небрежен в комбинция с вечерна рокля, но и много неочакван. Ключът към правилната визия е да намерите качествена и фина материя, както и метален елемент, който да носи луксозното излъчване. 
 
 


Помислете за аксесоарите
Обемните и модерни аксесоари са контрапункт на класическия силует. Използвайте ги винаги, когато се съмнявате в модерното излъчване на визията си. 

 

Новата визия Le Smoking Suit
Костюмът не е това, което познаваме. Дори напротив. Чувствайте се свободни да бъдете различни. Смело комбинирайте различни нюанси на черното, различни материи на блейзера и на панталона, както и нетипична за панталона дължина или ширина. 

 
 

Елементът “небрежност”
Да се движите по ръба винаги е вълнуващо. Оставете косата си леко разрошена или в разпиляна прическа – на фона на прилежните ръбове на смокинга, това ще внесе доза луксозна лудост. Съхранете баланса все пак – нека в началото на нощта да не изглеждате така, сякаш тя е към своя край. 
 
 
 


Цвят за акцент
Както подсказва името на дрескода, нямате много възможност да използвате цвят в стила, но това не означава, че не може да го превърнете в ключов елемент от излъчването си. Вибриращ цвят за устните или перлен за очната линия, розов руж или синя спирала - това са малките дози енергия на визията ви. Бъдете пестеливи, не разпилявайте тази “цветна” енергия излишно – ще отнеме от изтънчеността ви. Дори изберете само един акцент, а останалото във визията си запазете неутрално. 

Автор: Люба Вангелова
 


Есента на 2014  връща класиката ...още>>

Слънчеви очила за зима 2014...още>>

Индустрията на лукса  разчита на мъжете...още>>

Границата на нормалното  в модата...още>>

Модата среща  изкуството в Instagram...още>>

Стилът  Малефисънт ...още>>

Гащеризонът през лятотое от кожа ...още>>

Аксесоарза зимата...още>>

Нашето credo!Удобство, функционалност и качество...още>>

Ретро привкуселегантно, но комфортно лято...още>>

The girlfrom ipanema...още>>

Мода на квадратЕдна история от Шотландия с много цветове идва, за...още>>

MEXX Freshза мъже и жени...още>>