Гащеризонът през лятото
е от кожа 

Гащеризонът е израз на особен вид любов към модата. 

Това може да бъде най-сладкото, но и най-впечатляващо предизвикателство към умението ви да се обличате. Защо!? Защото гащеризонът е най-удобната неудобна дреха, която променя силуета ви и само един колан може да го преобрази до неузнаваемост.  
 
Съществуват детайли, които имат силата да променят работническата дреха в луксозна визия. През годините много дизайнери са се изправяли пред тази деликатна задача. Резултатът от тяхната креативност ни е доставял удоволствие и е повдигал самочувствието ни в много стилни ситуации. Модната цикличност периодично е давала път на гащеризона, но и му е отнемала предимството в предните редици на гардероба. Днес обаче той отново е фаворит на истинските модни фенове.  

 
Гащеризон от кожа е ниво, което смелите модни умове ни поднасят много фино, а още по-креативните модни блогъри и редактори интерпретират с лекота. Помислете си за копринена риза, за бял тишърт, за бюстие или къс топ... Финализирайте с висок ток, с гуменки, с масивна платформа, със сандали ... с обувки в любим силует. Докоснете с клъч и аксесоар. 
 
Има визии, които, като погледнем, си мислим, че не може да съществува друга материя за гащеризона, освен кожата. Те ни вдъхновяват за още модни експерименти с нотка на авантюристичен лукс. 
 


Есента на 2014  връща класиката ...още>>

Слънчеви очила за зима 2014...още>>

Индустрията на лукса  разчита на мъжете...още>>

Границата на нормалното  в модата...още>>

Модата среща  изкуството в Instagram...още>>

Стилът  Малефисънт ...още>>

Black Tie Новите правила за дрескода ...още>>

Аксесоарза зимата...още>>

Нашето credo!Удобство, функционалност и качество...още>>

Ретро привкуселегантно, но комфортно лято...още>>

The girlfrom ipanema...още>>

Мода на квадратЕдна история от Шотландия с много цветове идва, за...още>>

MEXX Freshза мъже и жени...още>>