Четири икони на стил
 и есента на Ferragamo
За лансирането на есенно-зимната колекция за 2014 на марката Salvatore Ferragamo, творческият й директор Масимо Джорнети покани четири дами, които са истински икони за стил на нашата съвременност. Това са Лейт Лезарк, Александра Ричардс, Женевиев Джоунс и принцеса Мелузин Русполи. Флорентинската модна къща представя техните четири различни стила, които са еднакво представителни за жената Ferragamo. Модната презентация в дигитален формат може да видите на www.Trunkshow.Ferragamo.com .  
 
DJ от нощен Ню Йорк, аристократка от Европа, наследничка на рок легенда и дизайнер на бижута с еклектичен стил добавят към стила на модната къща детайли от собствения си стилен почерк. 
 
Всяка от тях е заснета в типичния за нея стил, атмосфера и интериор, характерни за начина й на живот, но всички локации са в космополитния Ню Йорк. Кампанията представя всяка от четирите, облечена в характерните за нея стилни детайли – Александра Ричардсън в палто с леопардов принт, черен сет с пола в солей за Лезарк, златисти ориенталски елементи в стила на Женевиев и луксозен ретро силует за принцеса Русполи. Но това, което избират всички те, са ботушите на Ferragamo. 
 
Стилни палта, пелерини в архитектурна кройка, плетени рокли, обемни пуловери, обувки и чанти с ретро нюанс – това е една очарователна колекция, която е шик провокация за всички нас. 
 
“Луксозни материали в комбинация с прецизното и фино изкуство на ръчния труд!” – това е характерното за колекцията на Salvatore Ferragamo есен-зима 2014 според творческия директор на модната къща Масимо Джорнети

Автор: Люба Вангелова 


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Гравирайте с любовLove Bridge на Thomas Sabo...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Armani Exchange с първи магазин у нас...още>>

Dreams in Drawingsедна покана от Иван Асен 22...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

Запазената марка на хитовите Forever 21 ...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>