Модата среща
 изкуството в Instagram
Понякога креативността ни изненадва с интерпретацията на познатото. Свикнали сте на многобройните интересни постове в Instagram, но има един профил, който си заслужава да следите. Проверете @CopyLab - изненадващо креативно онлайн място, в което историята и изкуството срещат модата. 


 
Може би ще се изненадате от смелостта Исус да държи клъч на Hermes и не само, но и гордо да се хвали с него. Второкурсникът в Джорджтаун започнал преди месеци да смесва произведения на изкуството с лога на известни модни марки и да интерпретира модните тенденции с чувство за хумор и нестандартно съпоставяне. Според него истинската любов на живота му е Photoshop и уменията му носят известност. 

 
Интересни са и изображенията с аксесоари на Chanel от колекцията за зима 2012 в картината на лорд Фредерик Лейтън Павония.В картината на Уилям-Адолф Бугеро “Малката плетачка” момичето гледа тъжно, но е обуто с маратонки Dior.


 
Що се отнася до любимия на много съвременни артисти образ на Ким Чен Ир, палтото на Prada може да се каже, че е като че ли създадено за него. 


Автор: Люба Вангелова


Есента на 2014  връща класиката ...още>>

Слънчеви очила за зима 2014...още>>

Индустрията на лукса  разчита на мъжете...още>>

Границата на нормалното  в модата...още>>

Стилът  Малефисънт ...още>>

Гащеризонът през лятотое от кожа ...още>>

Black Tie Новите правила за дрескода ...още>>

Аксесоарза зимата...още>>

Нашето credo!Удобство, функционалност и качество...още>>

Ретро привкуселегантно, но комфортно лято...още>>

The girlfrom ipanema...още>>

Мода на квадратЕдна история от Шотландия с много цветове идва, за...още>>

MEXX Freshза мъже и жени...още>>