Ярка двойка
  в street style модата
Джъстин О’Шеа и Вероника Хейлбрюнер 
 
За тези двамата не може просто да се каже, че са харизматични и елегантни. Те са от онези хора, които няма как да не загледаш дълго, независимо поради каква причина – стил, излъчване, сила на присъствие, различност, смелост... Преди дни, в средата на август, ни застигна новината (новина за модния свят), че една от най-влиятелните двойки в модата – Скот Шуман и Гаранс Доре – слагат край на връзката си. Двамата обявиха това съответно всеки в своя сайт/блог (Garancedore.fr, Тhesartorialist.com) с почти идентични съобщения от по няколко изречения. 

 
Това ни накара да обърнем поглед към друга двойка със солидно влияние в света на street style модата, и не само - Джъстин О’Шеа и Вероника Хейлбрюнер. Те са част от екипа зад myteresa.com – моден сайт за електронна търговия, основан през 2006 г. в Мюнхен. Той е търговски директор на онлайн бутика, а тя е моден редактор, също и редактор Стил в германското издание на Harper’s Bazaar. 
 
Стилът им е трудносмилаем за масовия вкус, но едновременно и допустимо комерсиален с концептуални нотки. Те са визитка на себе си, но и на това, което продават. Тя заема понякога дрехи от неговия гардероб, а той не понася факта, че те стоят по-добре на нея, отколкото на него. 
 
Запазен знак за стила на Джъстин е стилната мантра “Винаги бъди джентълмен!”. По особено идентичен начин той комбинира ярките цветове с татуираните си ръце и брадата.  
Вероника облича формите си на модел с дрехи от хай-клас ниво в комбинация със спортни обувки на ниска подметка. Комфортът е основната цел на всяка нейна визия. 
 
За първи път се срещнали в шоурума на ACNE в Копенхаген.  И от тогава животът им е мода, любов и любов към модата. Насладете се в галерията на магнетичния им стил. 
 
Снимки: Lightaholic.com, Trendycrew.com, Toryburch.com, Aloveisblind.com, Styledumonde.com, Societeperrier.com, Samyroad.com, Beingskindeep.com, Streetstyleseconds.com
Автор: Люба Вангелова


Ах, тази Яна! Miss Vendella се включва в GRAZIА shopping night...още>>

Нов живот за дрехите от Мариета Ценова...още>>

Изгря звездаЛупита Нионго пороби Холивуд...още>>

Сара,  стилната Сара...още>>

Момиче  на Бонд...още>>

Костюм на Armani  за сватбата на Джордж Клуни ...още>>

Бельо  от Дита ...още>>

Dolce vitaКатя Леонсио...още>>

Елегантно, Холмс!Новата кампания на МаxMara...още>>

Алесандра АмброзиоНовото лице на Moschino...още>>

Изабела РоселиниЧаст от бранда Bulgari...още>>

Ел МакферсънНа българска земя...още>>

Dolce & GabbanaГрим колекция 2010...още>>