Кожа в ремонт -
веднага след лятото
Приятно е да разберете, че в горещите дни на август неусетно сте загубили няколко килограма. Лошо е обаче, ако с тях си отиде тонуса и здравия вид на кожата. Противодействайте с експертни формули за най-чувствителните зони. 
 
“Гумичка срещу стрии” - оказва се, че съществува 
Под формата на лек и приятен за нанасяне крем, зареден с възстрановяващата сила на колаген и еластин (стягат, заглаждат и подобряват еластичността на кожата, и масла от бадем и шеа с хидратиращо и омекотяващо действие,  формулата на Regal Silhouette от RosaImpex не е за изпускане. За максимален ефект поставяйте крема ежедневно с масажни движения в засегнатите зони.
 
 
Тонус за бюста - преди и сега 
Комплесният крем за обемен бюст  E604 Bust Volume Cream от Eriscon Laboratoire се противопоставя на законите на гравитацията с фитокомплекс Volufiline от диворастящото японско растение анемарена, който стимулира увеличаването на подкожната мастна тъкан. Маслото от семена на шипка стимулира синтеза на колаген и еластин, a плодовите млека от жасмин, слез и ирис укрепват капилярите и активират микроциркулацията и успокояват.
 
 
 

Aлтернативата Bust Beauty Extra-Lift Gel от Clarins укрепва „естествения сутиен“ с екстракт от плодовете на тропическото дърво Vu Sua,  чийто богат на полифеноли състав стяга и укрепва колагеновите влакна. В допълнение захари от овес образуват невидима мрежа върху повърхността на кожата с повдигащ и изглаждащ ефект, а eкстракт от кората на Katafray хидратира и омекотява. Използвайте го сутрин с леки, кръгови движения.


 
 
Фотография: Weber 
Автор: Ива Парлакчиева


Изящен поглед IIсъветите на топ гримьора - Ева Серева...още>>

Опасното момичена българската модна сцена...още>>

Умна козметикаФормули за красота по поръчка...още>>

Бронзов тен -  устойчив на времето...още>>

Най-трудната раздяла е с целулита...още>>

Чисто  ново начало...още>>

Bашата вечерс Boss Nuit pour femme...още>>

Тайните на гримьора:Мегa фатални очи...още>>

Бронзов паспортпътя до здравословния тен...още>>

Деси Бакърджиевачаровната актриса споделя с GRAZIA...още>>

Lumene Sensitive TouchМицеларна вода за почистване 3в1...още>>

Защо е толкова труднода отслабнем...още>>

Антистуд терапияКожата на цялото тяло се нуждае...още>>