Завръщането
Люба от X Factor отново е на голямата сцена
Люба Илиева, участничката, която с отпадането си разбуни духовете в музикалния формат X Factor, зарадва своите почитатели с появата си на го¬лемия концерт на LOOP с Революция Z и Били Хлапето в Bulgaria Mall. По време на събитието стана ясно, че младата изпълнителка е първият човек в новия проект на Мтел – „Мта¬ланТ“, посветен изцяло на това да подкрепя младите таланти на България. Така телекомът ще финансира първия самостоятелен сингъл на талантливата певица. Очаква се той да е готов в началото на декември. Междувременно Люба ще държи феновете си информирани чрез специалния й блог – luba.loop.bg.

Люба бе една от най-многообещаващите млади звезди и изненадващо отпадна от X Factor още на първия голям концерт. Саня Армутлиева, менторът, в чийто отбор бе младата изпълнителка, се раздели с нея по изключително емоционален начин и в ефир даде заявка, че тя има потенциал, който не бива да бъде губен. Люба от своя страна спечели зрителите с искрения си апел към тях да не я забравят.

„Люба успя за много кратко време да спечели любо¬вта на публиката. Хората показаха, че искат да я виждат на голяма сцена, а желанието на Мтел е да се съобразява именно с предпочитанията на публиката. Затова и тя е първият участник в най-новата ни социално-отговорна програма „МталанТ“, с която искаме да подпомагаме младите таланти на България, без значение дали в сферата на изкуството, спорта или науката. Предстои да подкрепим още много умни и талантливи млади хора, така че продължавайте да следите новините от нас“, коментира Илияна Захариева, директор „Корпоративни комуникации“ в Мтел.

Музикалното събитие в Bulgaria Mall отбеляза края на надпреварата между Били Хлапето и Иван Тишев, която е част от кампанията на LOOP. Близо месец двамата се бориха за подкрепата на феновете, като се подлагаха на различни нестандартни изяви и проб¬ваха да „превъртят интернета“ с новите тарифи на младежката услуга на Мтел. Преди да разберат кой печели, обаче, Тишев и Хлапето доброволно се отка¬заха от голямата награда, като настояха „МталанТ“ да избере на кого да я даде.На вечеря с Хилфигърпо време на филмовия фестивал в Цюрих...още>>

Алисия Викандер - за киното като любов...още>>

В света на:Алис Симеонова...още>>

В света на:Kатерина Евро...още>>

В света на:Константина Живова от Try with Ina...още>>

Айрис Апфел -Стил отвъд годините ...още>>

Вречени на модата средиземноморската сватба на Ерика и Луис...още>>

Гореща точка -„50 нюанса сиво“...още>>

Pазлична, вдъхновяваща, FKA Twigs...още>>

GRAZIA Блиц: Рут Колева...още>>

Всички  мои лица...още>>

Aве ДжулияЗа модата в наследство...още>>

Стилът на Марияусещане за добър външен вид...още>>