Козметика 365
Love Story от Chloe
След прекрасния старт на тази рубрика продължаваме напред с доза любов, но от най-романтичните - тези, който се случват само в Париж.

Chloe избират да я разкажат под формата на нотки дъхаво нероли, опияняващ мадагаскарски жасмин, физалис и акорди кедрово дърво в новoто ухание Love Story.  Още с първото спрейване парфюмна вода докосва сетивата с естествена елегантност и шик, кодирани в ДНК-то на френския бранд и в сърцата на парижките момичета въобще

.

Тя в свободолюбива, независима и изящно красива - всички тези думи стоят добре както на олфактивната композиция, така и на главната героиня в рекламния клип на аромата - Клеманс Поези. Под звуците на Mi Amor на Ванеса Паради, прекрасната Клеманс завърта главата на чаровен младеж в една романтична нощ, наситена с красиви моменти. Свежестта от горчив портокал я озарява сред другите. Той вижда единствено и само нея. Сладострастието от портокалов цвят го привлича неустоимо. Енергичната женственост от мадагаскарски  жасмин, цветето на щастието, я прави по- неустоима от всякога. Дъх на кедър пулсира върху нежната й кожа.
Те са заедно, изпълнени с живот повече от всякога.  Градът им принадлежи. Нощта също е тяхна. Той я хваща за ръката. Звук от токчета по паважа. Смехът им отеква в стените. Откраднати моменти от тяхната любовна история. Първите лъчи на слънцето ги срещат при шлеп, закотвен при Pont Des Arts. Той отваря вратата, но в този миг тя изчезва, защото преди всичко тя е свободна, неуловима. Само ароматът остава да се носи във въздуха, този на една Love Story.

Ако искате да усетите емоцията, която режисьорката Мелани Лоран запечатва на лента, запишете се за новата ни игра. От днес 19 ноември до следващата сряда в 12ч. на обяд може да заявите участие като попълните формата за регистрация тук http://www.graziaonline.bg/register.php.

Eдин от нашите новорегистрирани потребители ще спечели несесер за грим от марката и миниатюра на аромата Chloe Love Story oт 7.5 ml. Името на победителя ще определим на лотариен принцип от всички, регистрирали се за участие до 26 ноември.
Успех.

Ето кой спечели наградите oт Chloe

Oт всички новорегистрирани потребители на GRAZIAONLINE.BG, които активираха своите профили в онлайн платформата на списание GRAZIA oт 19 до 26 ноември,  жребият отреди двете специални награди от Chloe  несесер за грим и миниатюра на аромата Chloe Love Story oт 7.5 мл да отидат при потребители с username: Naditty и Beho. Екипът ни ще се свърже с победителите, за да уточним начина за получаване на наградите.Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>