Да правим добро
Refan за благотворителността
Стъпка по стъпка без излишна показност, но с много ентусиазъм и последователност козметична компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” откликва на стотици инициативи, подкрепящи благородни каузи.

След цялостното реновиране и оборудване на детските отделения - хирургично и  онкохематологично в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, след даренията за 16 детски дома и социални заведения на територията на София, след финансовото обезпечаване на  лечение на деца в чужбина и закупуване на скъпа медицинска апаратура и ковьози,  „РЕФАН” застана без колебание зад  Сдружение „Кауза” и неговия  проект – кампанията „ДА ОСТАВИМ СЛЕДИ III” под патронажа на Христо Мутафчиев. Организиран беше благотворителен търг на 25  уникални фотографии на Велислава Каймканова – Ножарова, представящи известни личности с идеята със събраните средства да се закупи медицинско оборудване за недоносени новородени деца, тежко болни деца и деца с инсулинозависим диабет.

Г-н Ангел Попов, президент на козметичната компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ”  дари изключително скъп ковьоз, който ще бъде животоспасявящ за много деца. Той бе предаден на Д-р Радослав Минков Минков, управител на СБАГАЛ „Проф. д-р Д.Стаматов –Варна”.  Наскоро болницата посрещна своя 40 годишен юбилей като безспорен лидер в грижата за жените и бебетата. Специализираната АГ болница – СБАГАЛ „Проф. Д. Стаматов” – Варна се гордее с акредитационна оценка за цялостната медицинска дейност „отлична”. Благодарение на добрия мениджмънт на ръководството, здравното заведение затвърди позициите си на единствената извън столицата специализирана болница по акушерство и гинекология и зае  водещо място не само за Варна, но и за цяла Североизточна България.

Когато водени от благородна мисия личности като г-н Ангел Попов застанат зад високо квалифицирани специалисти със сигурност историята за благотворителността ще има щастлив край, който ще прочетем в усмивките на спасените щастливи деца!

Най-добрият барман в светамиксира коктейли в Bedroom Premium Club...още>>

"Животът е един от най-сложните!"- - Част III...още>>

Сезонът на спомените- София Лорен...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част II...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част I...още>>

Благодарност на Рефанот Президента за Българската Коледа...още>>

Новото лице на грима- Лучия Пика за Chanel...още>>

Новините на седмицата- звезди в нова роля...още>>

Коледа с аромат на уют- идеи за по-красив празник...още>>

“Алкохолът е лош шофьор”- Алекс Язов разказва за кампанията...още>>

Анри Картие-Бресон -  великият фотограф...още>>

Austrian AirlinesПерфектната връзка...още>>

По пътяПоклонническият път Ел Камино...още>>