Благодарност на Рефан
от Президента за Българската Коледа
Г-н Ангел Попов, управител на козметичната компания продължава с вдъхновение да пише своята житейска приказка за щедростта. Прекрасната инициатива, която вече 12 години ни обединява като нация и ни прави по-добри е поредното предизвикателство за световно известната пловдивска фирма и нейният собственик, който като Малкия  принц живее на своята планета наречена ДОБРОТВОРЧЕСТВО. Този път за БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА неговото дарение ще бъде целият оборот на най-големия пловдивски фирмен магазин в периода 24-31 декември.

Не случайно на първото издание на наградите „Малкият принц” /2012 г./ за принос към подобряване живота на децата с аутизъм в България, г-н Ангел Попов получи приза „Най-верен дарител”. Отличието се присъжда на личност или организация, която помага с дарения дългосрочно, постоянно и винаги откликва при нужда. В действителност той достойно защити своята гражданска позиция с поредица от инициативи в подкрепа на благородната  кауза. 

Десетки са инициативите в помощ на децата, зад които г-н Попов застава без колебание:- цялостно реновиране и оборудване на детските отделения - хирургично и  онкохематологично в УМБАЛ „Свети Георги“в Пловдив, дарения за лечение на деца в чужбина, закупуване на скъпа медицинска апаратура.  

Наскоро управителят на козметичната компания „РЕФАН БЪЛГАРИЯ”  дари изключително скъп ковьоз на СБАГАЛ „Проф. д-р Д.Стаматов –Варна”, който ще бъде животоспасявящ за много деца.

Десетки са семействата, на които г-н Попов е вдъхнал надежда за изцеление на техните деца с моралната и финансовата си подкрепа.

„Никога не съм бил безразличен към здравето и проблемите на децата. Това в най-добрия смисъл ме провокира да продължавам със замислените от мен благотворителни инициативи.” С тези думи той лаконично определя своята житейска кауза, а при нейната реализация, която винаги е белязана от истинска загриженост и желание да направиш добро успява да вдъхнови и други да последват примера му. Това е най-верният път да напишеш една съвременна приказка, която за мнозина завършва с думите „Благодаря „РЕФАН”!
Най-добрият барман в светамиксира коктейли в Bedroom Premium Club...още>>

"Животът е един от най-сложните!"- - Част III...още>>

Сезонът на спомените- София Лорен...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част II...още>>

Животът е един от най-сложните!- Част I...още>>

Новото лице на грима- Лучия Пика за Chanel...още>>

Новините на седмицата- звезди в нова роля...още>>

Коледа с аромат на уют- идеи за по-красив празник...още>>

“Алкохолът е лош шофьор”- Алекс Язов разказва за кампанията...още>>

Да правим доброRefan за благотворителността...още>>

Анри Картие-Бресон -  великият фотограф...още>>

Austrian AirlinesПерфектната връзка...още>>

По пътяПоклонническият път Ел Камино...още>>