В света на:
Алис Симеонова
Тя е впечатляваща блондинка, не само защото страхотно ни прилича на Попи Делавин и защото поддържа моделски мерки, дори когато заляга над учебниците. Алис притежава харизмата на онази шепа световни блогъри, които задоволяват глада ни за визуална красота със своите постове за мода, вкусна храна, хубави хора и неизследвани пътища. Ок, проектът на Алис - https://mademoiselleaia.wordpress.com няма всички милион фенове на Киара Ферани от theblondsalad.com, или всичките два милиона на www.manrepeller.com, но пък притежава стила. 

Не пропускайте възможността да се запознаете със стила на Алис, както и със самата нея на 25 юни, oт 19ч. в The Mall. Повече за страхотно събитието GRAZIA Shopping Night вижте 
тук. Подгряваме преди срещата с малко снимки и откровен разказ за модата, за красотата и за дните в движение, които ни сподели преди време...


Всичко започва с... чаша кафе.

Харесвате ли се сутрин, имате ли сутрешно selfie без грим?
И изобщо много хора си оказват пристрастени към самоснимането, вие кога обръщате камерата към себе си?
Aлис Симеонова:
Не смятам, че selfie е мерителната единица за красота (особено сега с всичките тези фотоапликации). Вярвам, че една жена е красива, когато е щастлива ... независимо дали е сутрин или вечер.В ритуала ви за разкрасяване влизат… много вода, жасминов чай и кокосово масло (върши чудеса). Повярвайте ми, няма по-добро спа продукт от кокоса – както за тялото, така и за косата.

Каква е закуската, която ви държи във форма?

АС: Когато не съм на път, закуската е една – гранола с ябълка и канела на Lizi`s, обожавам я.

Имате ли време за спорт или пътуването е вашата най-натоварваща “дисциплина”?

АС: Обичам тялото си и се стремя да се отнасям с любов и уважение към него, затова и винаги когато имам време спортувам, независимо къде се намирам.Как и къде се роди идеята за проекта ви http://mademoiselleaia.wordpress.com?
АС: Спонтанно, като всичко останало. Исках да създам място, където да вдъхновявам и сплотявам хора със сходни интереси. Най-вече съвремени номади като мен.Вземаме пример от собствената ви страница и ви молим да ни направите кратък наръчник за приятна разходка из София:

Къде да посрещнем сутринта с ароматно кафе и широка усмивка?

Във “Фабрика Дъга” - харесвам кафето им, както и мекичките с ягодово сладко.

Когато е време за здравословен обяд отиваме в... “Слънце и Луна”

За по-сладък живот трябва да опитате... Червено кадифе (Red Velvet) от Take a Cake

Какво следва... Блъди Мери в One More

Сега обратно към блога. Какво можем да открием и какво никога няма да намери място на http://mademoiselleaia.wordpress.com?
АС: Никога не казвам никога, Mademoiselle Aia е отражение на мен самата, съответно подлежи на постоянна промяна.От какво се вдъхновявате? А какво ви плаши?

AС: Намирам вдъхновение във всичко, което ме заобикаля, а по отношение на страха гледам да не му се поддавам. Затварям очи и смело се впускам напред. Ако трябва да кажа едно нещо, което ме плаши, това е загубата на любим човек. Всичко друго е възстановимо.
 
Без какво не можете в личен план?

АС: Без Mademoiselle Aia – това съм аз.А в модно отношение? Фен ли сте на големите дрешници или предпочитате малък, но добре структуриран арсенал от дрехи и аксесоари?
АС: Нуждая се от точно толкова, колкото мога да побера в един куфар, защото винаги съм готова за път. Предпочитам да колекционирам спомени и емоции.Как балансирате между тенденциите и личния стил?

АС: Лесно! Просто никога не следвам тендециите.

А къде си почивате най-добре?

АС: У дома при мама и татко с топла пижама, чаша ароматен ментов чай и хубава книга.

Номинирайте една вдъхновяваща жена, която да е следващият участник в тази рубрика… 

АС: Майка ми, това е жената, която ме научи да живея тук и сега, да принадлежа само на себе си и да вярвам в мечтите си.
 На вечеря с Хилфигърпо време на филмовия фестивал в Цюрих...още>>

Алисия Викандер - за киното като любов...още>>

В света на:Kатерина Евро...още>>

В света на:Константина Живова от Try with Ina...още>>

Айрис Апфел -Стил отвъд годините ...още>>

Вречени на модата средиземноморската сватба на Ерика и Луис...още>>

Гореща точка -„50 нюанса сиво“...още>>

ЗавръщанетоЛюба от X Factor отново е на голямата сцена...още>>

Pазлична, вдъхновяваща, FKA Twigs...още>>

GRAZIA Блиц: Рут Колева...още>>

Всички  мои лица...още>>

Aве ДжулияЗа модата в наследство...още>>

Стилът на Марияусещане за добър външен вид...още>>