Мигли в черно
от GRAZIA през февруари
2015 година се оказва щедра на тенденции в макиажа - безкрайни очни линии, въздействащ контур на лицето, вежди - плътни или диви - всичко е игра на цветове и форми. На върха на класации обаче остава спиралата за очи - независимо дали ще я напластите с шейсетарска щедрост или едва ще контурирате очите в дълбочина - черният туш е по-обичан от всякога.
Неслучайно февруарския брой на списание GRAZIA носи подарък - СУПЕР спирала за очи, а ето как да я използвате за максимален резултат:Подгответе: Уверете се, че миглите ви са идеално чисти от предходно нанесен туш. Използвайте преса за извиване на мигли, за да получите перфектна извивка, ако не разполагате с такава, просто притиснете леко миглите с показалци. Дефинирайте контура на очите с малко черен молив за очи, сенки за очи или очна линия.

Нанесете:
Използвайте спирала за очи с обемна и гъста четка, подобно на новата спирала GRAZIA, която ще откриете като подарък към списанието през месец февруари. Обемната задна част на четката дава съвършена извивка на външния ъгъл на окото. Изтънената предна част на апликатора достига дори най- малките косъмчета във вътрешния ъгъл на очите.

Спокойствие за очи
Вечер почиствайте старателно всички остатъци от грим. Нежната формула на лосиона Conditioning деликатно почиства очите и оставя кожата спокойна и чиста. Комбинирайте със силата на демакианта Extra Lasting от AVON за комфорт на цялото лице.
Уникалната 7-в-1 комбинация крем и коректор за цялостна грижа за деликатната зона около очите. Продуктът прикрива ефикасно тъмните кръгове, изсветлява благодарение на екстракта от бол- до, който ограничава натрупването на меланоцити. Придава незабавно свежест и блясък на погледа. Восъкът от елда намалява торбичките и отоците и лицето не изглежда уморено.

Фотография: www.fashionmio.com; www.fashionisers.com


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Гравирайте с любовLove Bridge на Thomas Sabo...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Armani Exchange с първи магазин у нас...още>>

Dreams in Drawingsедна покана от Иван Асен 22...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

Запазената марка на хитовите Forever 21 ...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>