В света на:
 Ивелина от Frichic
 Да я опишем в цветове - тя е съвършено бяло, върху което черното реже като с нож, сивото носи уют, а всички нюанси на бежовото даряват с топлина. Да я опишем като стил - тя е минималист със страст към скандинавския дизайн, която залага на чистите линии и чисто червеното червило. Тя е създателката на проекта www.frichic.com, който Vogue Paris поставя под номер 40 в класацията на най-влиятелните световни блогове. По наше мнение същият заслужава да е номер 1. Какво още е и не е Ивелина прочетете надолу:

 
Денят започва с...чаша Nespresso Vanilio с капка мляко... 
 
Харесвате ли се сутрин, имате ли сутрешно selfie без грим? 
Ивелина: По принцип не практикувам selfie. Най-често можете да видите мое shelfie или FromWhereIstand.
 
Има голяма разлика между самоцелното снимане и вашия проект за персонален стайлинг, creative ideas и начин на живот? Как започнахте Frichic.com?
И: FriChic се роди преди близо 7 години, скоро след като попаднах на няколко подобни блогове. Тогава това явление тъкмо се зараждаше и основната идея на създателите беше да създадат аутфит дневници, да получат обратна връзка, да контактуват с хора, като тях – луди по модата като начин на изразяване.
 
 
Работа или удоволствие е този проект?
И: Абсолютно удоволствие и много труд, на които дължа най-вълнуващите моменти от живота си до момента, най-страхотните приятелства и пътувания, за които даже не съм и мечтала.
 
Има ли негативни страни в това да разкривате толкова много от вашия, собствен свят?
И: Никога не съм имала това усещане. Когато създаваш нещо, енергията, която влагаш – тя се връща обратно.
 
Виждаме ви в различни аутфити, но често с един и същ грим - scarlett-red устни, супертен, в този смисъл - традионалист ли сте в макиажа?
И:За мен е важно нещата да се получават естествено. Гримът и дрехите трябва да допълват същността на човек, а не да я променят. Никой не ми вярва, че сутрин се оправям точно за 15 минути (хе-хе).
 
Каква е закуската, която ви държи във форма?
И: От много години не закусвам. Кафе с мляко, 20 минути аеробика и 5 минути йога са достатъчни за сутрешно зареждане с енергия. 
 
Имате ли време за спорт или работата е вашата най-натоварваща “дисциплина”?
И: Определено изгарям най-много калории с работа и емоциите, покрай нея. Но обичам да спортувам, така се чувствам в контрол на тялото си и разтоварвам – обикновено можете да ме откриете да тичам на гребната база в Пловдив.
 
От какво се вдъхновявате? А какво ви плаши?
И: Въображението ми се храни визуално. Обичам да разглеждам стотици снимки всеки ден – на храна, интериор, мода, природа. Общуването с определено хора също ме зарежда с много идеи.
Плаши ме липсата на мотивация у хората, както и това, че не работят за мечтите си. Плаши ме и енергията, коята хабят, за да се харесат на околните.
 


Без какво не можете в личен план?
И: Лично пространство, вдъхновяващи хора и пътувания извън страната.
 
А в модно отношение? И изобщо фен ли сте на големите дрешници или предпочитате малък, но добре структуриран арсенал от дрехи и аксесоари?
И: Определен дизайн или цвят, скандинавския минимализъм. А гардеробът трябва да е естествено продължение на начина на живот – няколко подбрани и допълващи се цветови гами и подходящите аксесоари.
 

Как балансирате между тенденциите и личния стил?
И: От тенденциите подбирам конретни артикули, които се вписват в гардероба ми и ще ползвам повече от един „моден сезон“. Например ботуши над коляното, палто в камилски цвят, розова шапка, кожена раница.
 
Къде си почивате?
И: В Лондон и на море.
 
Номинирайте една вдъхновяваща жена, която да е следващият участник в тази рубрика… 
И: Анна Станкова от ASH Jewelry
 
 


Майко мила! Разговор с Елисавета и Красимира ...още>>

Клиниката Lucky Huntс нов сертификат...още>>

Тайфуни с нежни именаЧаст II...още>>

Тайфуни с нежни именаняколко момичета, които живеят с вятъра...още>>

Новата кралица Кардашиянгрозното пате на арменския клан...още>>

Закуска за шампионис Екатерина Карабашева...още>>

Константина Живовас покана за среща...още>>

Гласуването продължава....Кои са вашите фаворити?...още>>

Четири успешни дамив разговор за града на бъдещето...още>>

В света на: Диляна Георгиева...още>>

Животът е един от най-сложните! -  Част V...още>>

Животът е един от най-сложните!  Част IV...още>>

Отново най-добрите„Жена на годината“ 2014...още>>