В света на:
 Диляна Георгиева
Едва ли познавате самата нея, но със сигурност сте фен на марките, с които работи на българския пазар, защото в ръцете й от години стои маркетинга на селективната парфюмерия на Dolce&Gabbana, Gucci, Boss и Escada. Днес обаче ще оставим настрана ароматните композиции, за да потърсим топ нотките в деня и в сърцето на едно българско, модерно момиче, което не спира да се усмихва. Внимавайте, заразителна е…
 
GRAZIA: Kaк започва денят ти? 
Диляна Георгиева: С музика в автомобила ми на път към офиса. Събуждам се наистина едва, когато си пусна готина музика сутрин. Много е зареждащо, когато на светофара се загледаш в другите коли и видиш, че шофьорът до теб също си припява. Имам си любима радиостанция, FM+, от която си събирам новостите от света на книгите, филмите и предстоящите събития. Благодаря им за този формат.
 
G: Харесваш ли се сутрин, имаш ли сутрешно selfie без грим? 
ДГ: Много се харесвам сутрин, особено ако навън грее слънце и през процепите на щорите ми влизат лъчи светлина. Не ми е хрумвало да се снимам сутрин. Но се случва да си правим групови selfie-та с приятели и винаги много се забавляваме. 
 
G: Какъв е ритуала ти за разкрасяване сутрин?
ДГ: Почистване и подхранване на кожата, повече вода, смях и любов.
 
G: Каква е закуската, която те държи във форма ? 
ДГ: Има едно чудно място на път към офиса ми, където приготвят превъзходни закуски. Правят ги ей така пред теб, истински майсторки, които сръчно мятат разточеното тесто във въздуха. Разбира се, старая се да не прекалявам и да се придържам към по-здравословна закуска: пълнозърнести бисквити, кисело мляко, твърдо сварено яйце, плод. 
 

G: Имаш ли време за спорт или работата е твоята най-натоварваща “дисциплина”? 
ДГ: В момента спортът за мен е йога. Това е истинска магия – философия и поддържане на тялото в едно. Преди няколко години бяха народните танци. Запалих се по тях на “Фестивала на фолклорната носия” в Жеравна. Още си спомням това изживяване: гората, гайдите, виещите се хора, огъня, нестинарите. Сега си мисля, че бих пробвала класически балет. Не възприемам спорта като самоцел. Трябва да ме вдъхновява, да ме обогатява, да е красив. 
 
G: Работата свързва името ти с едни от най-обичаните селективни аромати и ако трябва да се опишеш в нотки, кoи ще са те? 
ДГ: Pоза, хималайска трева, градински чай и люляк. 
 
G: От какво се вдъхновяваш? А какво те плаши?
ДГ: Вдъхновявам се от пътувания, от хубава музика, от интересна книга, от аромата на море, от кестените, паднали на улицата пред блока ми, от бухали, от смеха на 3-годишната ми племенница. Вдъхновявам се и от хората, от техните взаимоотношения и таланти. Плаша се от височините и от каране на колело в градски условия. Но най-големият ми страх е загубата на близки хора. 
 
G: Без какво не можеш в личен план? 
ДГ: Не мога без чувство за принадлежност и приятели. Нуждая се и от хубави истории, смешни случки, вдъхновение и любов.
 
G: А в модно отношение? 
ДГ: Обичам модата, но за мен тя не представлява актуални модни тенденции, които да следвам, а е личен стил на изразяване. Интересно ми е да избирам дрехите си, да екпериментирам с различни цветове, материи, стилове.  Възхищавам на се българските авторски дрехи и проекти, които напоследък се случват у нас и ги следя с интерес. Наскоро си купих страхотна пола от базар в Soho, ушита от една изключително талантлива дама. Нося я с огромно удоволствие, защото освен, че е много красива, в нея има и специална емоция, която усещам. 
 
G: Как устояваш на всички новости в козметичен план, които постоянно са около вас? Какво има на тоалетката ти? 
ДГ: Не мога да кажа, че устоявам лесно. Всеки ден с колегите ми се срещаме с разработките на едни от най-успешните лаборатории, занимаващи се с козметика. Съответно на тоалетката ми има различни продукти. Но необходимост за всяка дама, желаеща да се погрижи за себе си, са: почистващ продукт, серум, подходящи за кожата и възрастта дневен, нощен и околоочен крем. И разбира се парфюм – ухание, което да е нейният отличителен знак и да я кара да се чувства уверена и красива. Моят личен избор в бялата козметика е японската марка Shiseido, защото в нея източните традиции и съставки на природата са съчетани със съвременните технологии в областта. А ароматът е Dolce на Dolce&Gabbana.
 
G: Къде си почиваш?
ДГ: Най-пълноценната ми почивка е някъде далеч. На място, което ми е непознато, с хора, които обичам. Обожавам да пътувам, да изследвам, да се губя, да разглеждам, да се забавлявам, да спя до късно, да се наслаждавам на времето си. Най-хубавата ми почивка през изминалата година беше в Барселона – шарено и топло пътешествие в чуден град.
 

G: Знаем, че част от живота ти е театър, как влезе  в тази роля и какво ти дава тя? 
ДГ: Всъщност винаги съм искала да бъда актриса, но навремето така и не кандидатствах в НАТФИЗ. Преди 4 години една приятелка ме заведе на представление на “Ха Ха Ха Импро театър”. Не можех да повярвам какво се случа пред очите ми, уникално изживяване. В импровизационния театър няма сценарий, всичко се случва в момента, героите и събитията се избират от публиката. Продължих да ходя да ги гледам. В един момент те обявиха, че организират курс по импровизационен театър и аз се записах на секундата. Влюбих се на втората. И така до днес. Защото импрото е пристрастяващо, зареждащо, смешно, отпускащо и защото, както казват от “Ха Ха Ха”: „Всичко си е супер!“. В момента съм част от 2 импровизационни групи: “Ха Ха Ха Импро театър”, състояща от професионални актьори и “Тримпро” – първата група за импровизационен театър от непрофесионални актьори, в чийто състав влизат IT специалисти, адвокат, бранд мениджъри, фризьор, трейнер и др. 
 
G: Кое ти отива повече - смехът или драмата? 
ДГ: Надявам се, че повече ми отива смехът. 
 
G: Номинирай една вдъхновяваща жена, която да е следващият участник в тази рубрика?
ДГ: Номинирам Гергана Григориева – приятелка, маркетинг специалист, притежава вълшебен талант за писане. Много е вдъхновяваща, защото рисува картини с думи и предава послания с всичко, което прави. В момента се занимава с изключително интересен собствен проект.
 
Всичко за програмата на "Ха Ха Ха Импро театър" можете да видите тук: 


Майко мила! Разговор с Елисавета и Красимира ...още>>

Клиниката Lucky Huntс нов сертификат...още>>

Тайфуни с нежни именаЧаст II...още>>

Тайфуни с нежни именаняколко момичета, които живеят с вятъра...още>>

Новата кралица Кардашиянгрозното пате на арменския клан...още>>

Закуска за шампионис Екатерина Карабашева...още>>

Константина Живовас покана за среща...още>>

Гласуването продължава....Кои са вашите фаворити?...още>>

Четири успешни дамив разговор за града на бъдещето...още>>

Животът е един от най-сложните! -  Част V...още>>

Животът е един от най-сложните!  Част IV...още>>

В света на: Ивелина от Frichic...още>>

Отново най-добрите„Жена на годината“ 2014...още>>