Bedroom Beach
открива летния сезон

Bedroom Beach открива летния сезон с по-блестящ от всякога сексапил

Диджеите Mascota и C-Fusion ще се вихрят зад пулта

И тази година лятото дойде като че ли неусетно, но посрещането му ще бъде грандиозно, в стила, който е запазена марка на Bedroom Beach в Слънчев бряг – с двудневна парти атака и колосални дози музика.

Остават броени дни до старта

Обратното броене в Bedroom приключва. На 29 май летният сезон ще избухне с толкова гореща програма, че дори и Слънцето би се изпотило, а Венера би се изчервила. Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от „България търси талант“ Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това ще се появи на сцената от една златна рамка и е обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Зад проекта стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Същата вечер се очаква и специален гост от съседна Румъния – акробатът Михай, чието изкуство ще бъде кратък отдих от зашеметяващия блестящ сексапил на шоуто. Зад пулта ще се раздават резидентите на Bedroom диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

На 30 май, от 14,00 ч., с подкрепата на Zonin, часовникът на купона ще затиктака още по светло с дневното парти Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола. Дори и да го пропуснете, няма място за тревога – на Bedroom Beach в са предвидени такива партита за почти всеки ден до края на летния сезон.

Втората вечер на грандиозното откриване (30 май) е посветена на облеклото и аксесоарите които... не са за всеки ден. Иначе казано, очаквайте продължение на нашата програма под името Fetish Night. Е, нощта няма да бъде толкова порочна и неприлична, колкото подсказва заглавието. Въпреки това... думата има отново балетът Bedroom Ladies, а танците на пилон са задължителни, топлес момичета също, както и медицинските сестри, и палавите ученички, въжетата, синджирите, белезниците, латексът. И, разбира се, червената точка с надпис Adults Only. Дано румънският гост, акробатът Михай успее и втората вечер да не изгуби присъствие на духа при толкова зной във въздуха! Същото важи и за резидентите на Bedroom диджеите Dimo BG и Andrew, които цялата нощ ще миксират зад пулта.

А след това?

При такъв подобен старт е немислимо свалянето на гарда в следващите дни, седмици и месеци. Някъде сигурно и това се случва, но не и за Bedroom Beach в Слънчев бряг. В него тежката хаус артилерия ще загърми на 18 юли с Ruben Alvarez, на 25 юли с Rae, която, въпреки че е представител на нежния пол, е тя дяволски добра зад пулта. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август.

Подобен безапелационен ритъм е предвиден и за черните партита в Bedroom Beach: на 3, 24 юни и 26 август забавлението е гарантирано от диджей Big D, на 10 и 17 юни, на 8 юли и на 2 септември зад пулта ще се вихри диджей Foxxy. Черната вълна ще достигне критично високи нива в края на юли и през август с Ice Cream, Alex P, Big D, с Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс&Влади. Списъкът не е пълен, но пък говори много на феновете на черната музика.

Bedroom Beach е предвидил за всекиго по... много и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, C-Fusion, Dimo BG, Andrew, D-Trax, Gorro, MC П, 5Prite, Steven и Yassen Petrov. Всеки уикенд те ще дирижират тематичните партита, които са запазена марка на Bedroom Beach и балета Bedroom Premium Ladies: The Queens, Haute Coture, Pure Glamour, Luxury Night, Fairy Tale, White Devils, RockstaR, The Land of Pleasure, Gothic Night, Brasilian Carnaval, Moulin Rouge, Victoria's Secrets Show и др.


Феновете на тези партита на Bedroom знаят за какво става дума. За останалите нека съдържанието им остане изненада. Welcome в Bedroom Beach, Слънчев бряг!

http://www.cacaobeach.bg/klub/Bedroom-Beach-Club-2/
В света на Музейкос Весела Герчева...още>>

Обувката - удоволствие или страдание през вековете.....още>>

За любовта към животаи окриляващата помощ...още>>

Bedroom Premium Clubочарова Били Зейн и Стивън Дорф...още>>

Академия за Родителие тази събота и неделя...още>>

Връчиха годишните наградина Фондация „Св. Иван Рилски”...още>>

Градски персонажи...още>>

Да оставим следи III- за бъдещето на децата...още>>

Върнати усмивки...още>>

Изкушение за сетиватав BESO Bar & Dinner...още>>

Честит 10-и рожден ден GRAZIA!....още>>

Благородната каузана спорта...още>>

„Рефан” със 100-тенмагазин в България...още>>