За роклите картини
 разказва Анислава от Stylebohemia.com
"Модата и стилът за мен са начин на изразяване на личността и характера на човека. Силно вярвам в максимата, че е "достатъчно да видиш как е облечен един човек, за да разбереш какъв е всъщност". За мен всеки ден е модно предизвикателство, което всяка уважаваща себе си дама трябва да посреща с усмивка, провокирайки въображението си и изразявайки свободно модните си виждания. Смятам, че ключът към добрата визия се корени в това, стилът да е разпознаваем.” - така определя стила си Анислава Димова - моден и кулинарен блогър, създател на StyleBohemia.com.

Преди дни в него публикува прекрасна идея как да разнообразим летния стайлинг с рокля в артистичен принт. Тенденцията, която заема водещо място в лятните колекции на Chanel, Junya Watanabe, Dries Van Noten и Loewe, Анислава открива и в дизайна на талантливата и смела Lilian Edwards. Eто какво още споделя... 
 
“Обичате ли изкуството? Често ли бивате пленени от магията на картина, която сте видели и дълго след това на можете да забравите? Същото може да ви се случи и с една рокля, особено ако самата тя е произведение на изкуството. Гледайки тази, виждам една невероятна комбинация от Модeлиани и Климт, но по-изтънчена, по-страстни. Идеята картини да бъдат пресъздавани върху рокли е на талантливата и смела Lilian Edwards.” В поредица от три части ще ви покажа любимите ми рокли от resort колекцията й „Amour de ma vie“ и съм сигурна, че ще се влюбите в тях, също както и аз…”
 
Oставаме в очакване на следващите експонати в тази своеобразна изложбата за носене, и ако и вие споделяте същата страст към интересните дрехи, не пропускайте да поговорите за това със самата Aнислава, която ще е специален гост-стилист във вечерта на GRAZIA Shopping Night - утре, 25 юни от 19ч до 23ч в The Mall. Освен модни съвети може да се сдобиете и с кулинарен такъв, защото ако се съди по категорията Food на stylebohemia.com, Ани определено познава тънкостите и на това изкуство. 
 
Текст: GRAZIA, Анислава Димова за Stylebohemia.com
Фотография: Валентин Иванов - sValio за Stylebohemia.com
 


8 години в робствоисторията на Евелин Чъмбоу...още>>

За красотата виртуално - Готини и лесни идеи от 4 топ блогърки.....още>>

Как да декорираме дома си?Хитри идеи с един модерен аксесоар .....още>>

Когато любовта е завинаги Всички ние не спираме да търсим любовта. Искаме обич...още>>

Шапката с козиркав многобройни модни лица! Как да я носим и с какво...още>>

Sweatpants - комфорт и стилв многобройни комбинации...още>>

Коледен венецАко празничната украса все още липсва в дома ви, Лора...още>>

Часовникът  и желанието за бебе...още>>

Как да се научим да  не се оплакваме? ...още>>

Космическо настроение През април бях гост в студиото на „Преди обед”...още>>

Пред белия лист Понякога ми се случва това...още>>

ХармоничноВинаги съм била почитател на града...още>>

Промяната започва от тебедна от най-важните роли в живота си - тази на майка. ...още>>