Големи емоции
с новия Satellite Click Mini
Изживейте моментите от ежедневието по най-добрия начин с 22,6-сантиметровия (8.9”) 2-в-1 хибриден Satellite Click Mini. Този ултра тънък, лек и компактен лаптоп се трансформира бързо в таблет, така че можете да се насладите на гъвкавостта да работите или да се забавлявате по начина, по който желаете. Без значение дали контактувате с приятели, сърфирате в интернет, гледате видео или учите, Full HD IPS екранът на Satellite Click Mini и удълженият живот на батерията ще ви позволят да извличате максимума от всеки ден - по цял ден.
 
Гъвкавост през целия ден
Без значение къде сте или какво правите, хибридният 2-в-1 Satellite Click Mini може да се адаптира към вашите нужди. С тегло от едва 989 грама за цялото устройство, предлагащо пълноразмерна клавиатура и отличен дисплей, вие ще можете да се възползвате на максимум от неограничената работа с компютър. Satellite Click Mini се трансформира бързо от пълнофункционален лаптоп в един момент до лесен за използване таблет в следващия. Още повече, че имате избор между бледо златисто и перлено бяло покритие, за да изразите личния си стил.
 
Невероятна картина за повече емоции
Satellite Click Mini идва с Full HD IPS екран, който предлага изчистена и качествена картина. Можете да се насладите в детайли на изживяването докато гледате филми, провеждате видео разговори с приятели или браузвате вашите любими снимки благодарение на яркия 16:10 екран с резолюция 1920 x 1200 и внушителен зрителен ъгъл от 176°, който ви позволява да виждате съдържанието на дисплея от всички страни без изкривяване на изображението.
 
Неотлъчно до вас
С живот на батерията до 13 часа в режим лаптоп (HD видео възпроизвеждане при настройка за ниска яркост) Satellite Click Mini поддържа ритъма на вашия натоварен социален живот, за да имате свободате да правите това, което харесвате през целия ден. Хибридното бижу разполага с Intel® Atom™ процесор с DDR3L 2GB RAM и 32 GB eMMC памет, така че ще получите бързо стартиране и възможност за работа с множество приложения едновременно. 
 
Малък по размер, но с големи характеристики
Satellite Click Mini може да е компактен, но това не означава, че прави компромиси по отношение на качеството. Устройството идва с пълноразмерна клавиатура и тъчпад, така че да имате цялата функционалност на настолен компютър, но в лесно преносима форма. Можете да се потопите в любимото си мултимедийно съдържание благодарение на стерео говорителите с технология за подобряване на звука Dolby® Digital Plus, защото музиката е от значение.
 
Свързва вашия свят
С богат набор от опции за управление на съдържанието, Satellite Click Mini ви позволява бързо споделяне на файлове и свързване към външни устройства. В режим таблет Satellite Click Mini предлага удобно споделяне на снимки, видео и друго съдържание през слот за micro-SD карта, micro-HDMI порт и micro-USB порт. В режим лаптоп вие разполагате с USB 2.0 порт и стандартен слот за SD карта. Хибридът е оборудван с 2-мегапикселова предна и 5-мегапикселова задна камера с приложението Toshiba TruCapture, което конвертира информацията, налична на хартиен носител, в дигитален формат за по-лесна употреба.

Какво още...
Satellite Click Mini идва с office 365 Personal, 60 минути на месец за разговори в Skype в цял свят, OneDrive облачно пространство за съхранение, 2 години европейска гаранция, която важи за всички страни в Европа. 


Бременност и детско здраве...още>>

В подкрепа на хората с Хемофилия!...още>>

Жана с нов проектДокрай e ново начало за Жана Бергендорф...още>>

Великден до Света ГораЗапознайте се с Eagles Palace ...още>>

Коледа на технологиитеТри супер подаръка от LG...още>>

Коледен шопинг - както никога досега...още>>

Класическа мисия на 9 вече печелиш първите си награди...още>>

С крилаНепреклонни пред спънките...още>>

Ведическо приключение Матер алу таркари...още>>

Водещи с каузаСветовният бъбречен ден...още>>

За честта на фамилиятаКазахте най-важното „Да“ в живота си...още>>

Един топъл обяд Благотворителната инициатива стартира през 2002...още>>

Млечният пътС разнообразието си от видове, вкусове и форми сиренето...още>>