Аксесоар или модерно изкуство
чантите на Lulu Guinness
Всеки сезон има своите тенденции, както и причудливи аксесоари. Каквото и да се случва в дизайна на дрехи, въображението, с което модистите се впускат в създаването на чанти и обувки е далеч по-интригуващо. Aко не ни вярвате вижте “оригами” обувките на Proenza Schouler, чантата “кит” на Thom Browne, плетена раница от Chanel и мини чантичките от туид за Louis Vuitton. В тази компания дизайнът на Lulu Guinness за чанта във формата на червило е съвсем в сърцето на тенденциите.

Ако се чудите за приложението й, веднага ви подаваме поне две стайлинг сценария, при които подобен аксесоар ще стои удачно и още по-забележително. В дъждовни дни като последните, комбинирайте своят Lulu Guinness Lipstick Clutch със суитчър в черен цвят и кожена пола в мини или макси дължина. Вечерната версия може да включва малка черна рокля и обувки на среден ток като модела на Elia B.  

Самата дизайнерка oтдавна е в сърцата на звездите с уникалната lips clutch или чанта под формата на сочни, червени устни, която често може да бъде видяна в ръцете на световни величия като Kейт Мос, Софи-Елис Бекстър, Кейти Пери и Оливия Палермо. За актуалният си модел, дизайнерката използва акрилно стъкло в наситено черно, а за истинско удоволствие поставя малко огледало точно под гилзата на “червилото”. Още за Lulu Guinness вижте на GRAZIASHOP.com, които работи с доставка до България.

 Шикът е възможен! в Serdika Center...още>>

Последен уикендGrazia Chic Days в Сердика Център...още>>

Calvin Klein oт Fashion Days - не пропускайте тази оферта...още>>

Eксцентричност в действиеИгра на щампи и цветове за есен 2015...още>>

Създадени за богиниМоделите на Diane Von Furstenberg вече и на GraziaShop.com...още>>

Фестивална модаБяла дантела и компания...още>>

Великден започва от Дебенамс!....още>>

Тел Авив в цвятплажни фиести...още>>

Островът на забавлениятаМиконос...още>>

Мистичната ГоаПалолем бийч...още>>

Парти по пълнолуниеFull Moon парти...още>>

Пудрен нюансв светлината на прожекторите...още>>

„Вярвам в розовото“ заявила някога Одри Хепбърн...още>>