Taft на 60
Празнуват с нова гама продукти
Всички си спомняме тази сцена - жена с дълга, развята коса пристъпва към частен самолет. Косата ѝ е безупречна, въпреки дъжда. Това са емблематични реклами, които издигат Taft в култ през 80-те и 90-те години. В резултат Taft се превръща в марка, която вече 60 години дава на жените перфектно стилизиране, дори повече, прави революция в мисленето и самооценката им.
 
През 80-те рекламите на Taft представят забележителни жени с успешна кариера, пътуващи по света. Посланието попада право в целта. Изведнъж жените започват да се стремят към успех, стил и сексапил. Дори днешното лице на компанията Хайди Клум, все още твърде млада по това време, е вдъхновена от рекламата на Taft. По време на снимките на последния рекламен клип на Taft Ultimate тя казва: ” Днес чувствам жената на Taft такава, каквато винаги съм искала да бъда”. 

Историята на успеха за Taft започва още през 1955г., когато е лансиран като първия по рода си лак за коса на немския пазар. Изразът ”тафтинг” е навлязъл в езика на феновете на марката като синоним на „трайно оформяне на косата с лак”, така че прическата да устои на вятър и лошо време. От първият лак до днес, компанията търси ефективните формули за стилизиране на косата под формата на гел, спрей гел, паста за коса, вакса, пудра за обем и спрей за защита от топлина. От естествена и ултра силна до неразрушима фиксация, Taft държи на обещанието си: прическа, която издържа през целия ден!
 
Жените винаги са щастливи, когато косите им изглеждат така, сякаш са току-що са излезли от фризьорския салон, независимо дали вали дъжд или има вятър, дали тренират или са на разходка в града. Според проучванията дълготрайната фиксация е едно от най-важните изисквания на потребителите, когато става въпрос за стилизиране.

На връх 60-годишнината от своето създаване, Taft лансират ново дуо продукти, което съчетава най-силната фиксация с луксозен кристален блясък. Лакът и пяната за коса Taft Ultimate с ниво на фиксация 6 осигуряват максимално задържане на прическата за 48 часа, благодарение на комбинация от два типа полимери. Първичните полимери обвиват косъма и образуват гладък и силно фиксиращ слой, а допълнителните вторични полимери го стабилизират. Благодарение на тях стилизантите позволяват създаване на страхотни, блестящи прически, които издържат на вятър, дъжд, без матиращ ефект и бели следи.
 


Изящен погледсъветите на топ гримьора - Ева Серева...още>>

Момиче като ураган - какво не знаем за Гери-Никол...още>>

Подмладяване без ботоксмисия възможна...още>>

Тайните на звездите за секси поглед. Какво ново?...още>>

Хитови тенденцииот Георги Петков и Антония Йорданова...още>>

Pink Friday от Avon стартира. Намаления до 70%...още>>

За гладка кожа през есента  Шест формули за успех...още>>

Силата на розатаот Рефан България...още>>

Аромат в райе от Marc Jacobs, разбира се.....още>>

Модел за подражание- тайната на Лили Олдридж...още>>

Аромат или бижуНовото плодово-флорално изкушение...още>>

IsaDora Volume Mascara 2.0 Мигновено придава наситен обем...още>>

Николета Лозанова от името на „Рефан” награди  Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт...още>>