Момичетата на Rowenta
Искате ли да сте една от тях?
В края на месец октомври водещата марка в уредите за персонална грижа Rowenta отправя предизвикателство към дамите, които държат на добрия външен вид и перфектно оформената прическа.

Немската марка стартира Национален конкурс „Изрази всяко свое Аз с Rowenta Volum’24”, съвместно с коафьора на звездите Георги Петков. В рамките на инициативата Rowenta дава възможност на притежателките на иновативната преса за обем Rowenta Volum’24 да развихрят фантазията си и да покажат своите идеи за красиви обемни прически, постигнати у дома с помощта на уреда.Обемната, здрава и красива коса е актуална всеки сезон. Очаквам с нетърпение да видя креативните предложения на участничките в конкурса и как те са се справили с предизвикателството на Rowenta Volum’24. Вярвам, че идеите в електронната книга, която създадохме съвместно с Rowenta, ще им послужат като истинско вдъхновение, за да разкрият своето любимо Аз!“ споделя младият коафьор, създал над 36 000 прически – Георги Петков.
 
4 участнички в конкурса „Изрази всяко свое Аз“ ще бъдат преобразени от „глава до пети“ от звездния екип на кампанията – коафьорът на звездите Георги Петков, стилистът Антония Йорданова, гримьорът Слав Анастасов и модните партньори на марката - United Colors of Benetton, Sisley и Motivi. Победителките ще станат новите „Момичета на Rowenta” и ще участват в професионална фотосесия, заснета от един от най-добрите фотографи в България. 4-те дами ще имат възможността да се оставят в ръцете на майсторите на красотата и ще получат ценни съвети и персонални стайлинг консултации за цялостната си бляскава визия, съобразена с техния характер и начин на живот. 


За да участва в конкурса
всяка дама трябва да предложи атрактивна и интересна обемна прическа, оформена с помощта на Rowenta Volum’24 и да изпрати снимки от типа „преди” и „след” преобразяването си на e-mail адрес: rowenta.bulgaria@gmail.com или като лично съобщение в официалната Фейсбук страница на Rowenta Bulgaria до 6 декември 2015 г.

Най-добрите идеи ще бъдат избрани и публикувани във Facebook, а двадесет и четири късметлийки ще бъдат лично селектирани от топ коафьора Георги Петков и ще имат възможността да представят прическите си на специално организирано събитие. Топкоафьорът ще определи кои са новите лица на Rowenta и кои 4 дами ще бъдат преобразени „от глава до пети“ от неговия екип. 

Участничките в предизвикателството могат да почерпят вдъхновение и от първата в България онлайн книга, посветена на превъплъщенията на модерната жена, която екипа на Rowenta създаде преди броени дни, която може да бъде изтеглена тук. В нея ще могат да открият редица предложения и идеи за всеки повод и всеки момент от деня, да изберат една от представените персоналности или да предложат нови и атрактивни идеи. 
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>