Отслабване с кафе -
зелено кафе
Ясно е, че хората пият кафе всеки ден под формата на еспресо, шварц, джезве и други популярни начини на приготвяне. Какво обаче ще стане, ако заменим чашата черно еспресо с натуралното зелено кафе, особено ако знаем, че помага за изгарянето на мазнините?

Тайната всъщност се крие в зърната, които съдържат химическо съединение, известно като хлорогенна киселина. Същата присъства и в печеното кафе, но в много по-малка концентрация, поради което ефектът й е по-слаб.

Хлорогенната киселина в зеленото кафе спомага за оптималното ускоряване на метаболизма в тялото, което не само спомага за отслабването, но и допринася за по-нататъшното контролиране на теглото. Също така, хлорогенната киселина е в състояние да намали ефективността на ензим, който превръща мастните депа в черния дроб в глюкоза. Това спомага за по-малко натрупване на излишни мазнини в организма.

Зеленото кафе е мощен антиоксидант, който защитава клетките и органите от въздействието на вредните свободни радикали.SPETEMA Green Coffee
е специална селекция от обработени сурови, неизпечени, кафени зърна, 100% арабика. Те са изключително богати на хлорогенна киселина – силен антиоксидант, на който се дължи неговата нарастваща популярност най-вече в натуралната диетология. Ще го откриете в мека опаковка в млян вариант или в удобни капсули по 16 бр. в кутия. Вижте още на www.spetema.com

Фотография: www.authoritynutrition.com


Опасни изкушения Ето и 8-те най-лоши за вашето здраве...още>>

Истинска кръв Първата стъпка да се погрижим за него е да разберем...още>>

Ярко присъствиепрогонваме носталгията по лятото...още>>

Диетата на КейтДвойката включва в диетите си много храни...още>>

Довиждане, коремче!Или как подходящите мазнини ще ни помогнат да имаме...още>>

Монодиетитеновият хит...още>>

Разумно слабиКолко точно е вредно...още>>

Изчисти тялото си...още>>

Емоции на килограмНачинът, по който се храним...още>>

5 начина да забързате метаболизма сиКлючът към дълголетието и лесното отслабване ...още>>

Числата­ на здраветоСмятате, че имате нормално кръвно налягане, но знаете...още>>

Сурови временаМоже и да не ви се вярва, но този сезон звездната топтенденция...още>>

Холивудски диети за перфектно тяло!...още>>