Коледен шопинг -
както никога досега
След големия успех на Quintessentially Christmas Atelier в Лондон, което се провежда в края на месец ноември всяка година, инициативата се пренася и у нас като дава възможност да се насладите на първокласен микс от коледен шопинг, дегустация на селектирани вина, висок клас уиски и бърбън, водка бар и много други коледни предложения.

Двудневното събитие ще се проведе на 27 и 28 ноември 2015г. от 11 до 22 часа в елегантно аранжираните зали на Централен военен клуб, които със своя аристократичен стил ще дадат възможност на гостите да се потопят в неповторима атмосфера.
 
Първото по рода си ателие би желало да създаде едно цялостно лайфстайл преживяване и изборът на подаръци да е много повече от обикновено пазаруване. Под един покрив гостите ще се насладят на коледния шопинг с чаша вино в ръка, ще дегустират отбрани храни и напитки, ще послушат музика и ще поговорят с приятели.
 
Част от събитието е и Q Secret cocktail за 300 гости на 27 ноември 2015 от 19:30 до 22:30. Отбрани гости ще имат възможността да направят своя избор на подаръци, да опитат от гурме менюто на шеф Димо Димов, придружено със селектирани вина, да се насладят на пура и висок клас уиски на най-зашеметяващата тераса в София със специалното участие на Васил Петров. 
 
За повече информация се обадете на 02/9534139 или пишете на office@qsecretevents.com. 
Кувертите за коктейла са ограничени! Повече информация можете да получите на фейсбук страницата на събитието. Билети можете да закупите от Eventim, Ticketlogic или на място на самото събитие.


Бременност и детско здраве...още>>

В подкрепа на хората с Хемофилия!...още>>

Жана с нов проектДокрай e ново начало за Жана Бергендорф...още>>

Великден до Света ГораЗапознайте се с Eagles Palace ...още>>

Коледа на технологиитеТри супер подаръка от LG...още>>

Големи емоциис новия Satellite Click Mini...още>>

Класическа мисия на 9 вече печелиш първите си награди...още>>

С крилаНепреклонни пред спънките...още>>

Ведическо приключение Матер алу таркари...още>>

Водещи с каузаСветовният бъбречен ден...още>>

За честта на фамилиятаКазахте най-важното „Да“ в живота си...още>>

Един топъл обяд Благотворителната инициатива стартира през 2002...още>>

Млечният пътС разнообразието си от видове, вкусове и форми сиренето...още>>