REFAN на нов адрес
в центъра на София

Една улица, една козметика, една франчайзинг концепция. Централната софийска улица осъмна с два буткови магазина на най-популярната и обичана българска козметична марка REFAN. 

„Мистър VIP Brother“ Ники Кънчев бе сред гостите на церемонията: „Добре познавам висококачествените продукти на компанията, които зрителите могат да видят в най-гледаната къща – тази на VIP Brother All Stars“. 

„Рефан България“ е сред най-успешните български производители, която със своите 400 бутика в 28 държави на 5 континента, предлага иновативни и гъвкави форми на малкия и среден бизнес. В бутиците на REFAN можете да откриете подбор от  най-разнообразни висококачествени козметични и парфюмни продукта на едноименната марка, базирани на природни формули. 

Истински хит в момента е иновативната козметична серия за лице „Гардения и Роза“, базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло, които стимулират синтеза на колаген, забавят процесите на дегенерация на колаген и инхибират синтеза на колагеназит за стегнат и младежки вид на кожата.

Хубавата новина е, че българите могат да си купуват същата козметика, както купувачите от пет континента като не само продуктите, но и бутиците са с еднаква франчайзинг визия. Това е причината „Рефан България“ да получи за втори път наградата на Forbes Business Awards,  върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” на Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво.

Сред престижните отличия на фирмата са и „Нов франчайз модел“, „Най-добър работещ франчайз модел” и др. Наред с това най-популярната козметична българска марка REFAN, е носител и на наградата за „Най-добър български франчайзинг в Европа“ за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество. 

Бутиците на REFAN ще откриете на ул. „Граф Игнатиев“ № 9 и 35Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>