Константина Живова
с покана за среща
Ако сте пропуснали декемврийската среща с хитовата й история "Завинаги", то на 1 февруари имате своя втори шанс в Литературен клуб "Перото". Сред гостите на телевизионната водеща и блогърка ще бъдат още Гергана Стоянова, Вяра Атова, Ива Дойчинова и Маги Джанаварова, за да ни прочетат своите любими откъси от книгата, чиято слава прескача континенти. 

Събитието започва точно в 19 ч., а дотогава правим дигитален скок обратно във времето на първата премиера. 

***
Сред гостите на книжното парти бяха Джуджи, Ненчо Балабанов, Орлин Павлов, Любомир Ковачев, Христо Сираков, Павел Владимиров, Вяра Атова, Поли Генова, Камен Алипиев,Райна Налджиева, Георги Янев, Александър Сано и др. Елен Колева бе изненадата на вечерта, тя откри събитието с монолог от романа.

След кратка благодарствена реч от страна на авторката, се излъчи и трейлърът на книгата, заснет от Петър Тодорински. Музиката към видеото, което може да видите в канала на Try with Ina в YouTube, е на страхотния Георги Янев, чието име свързваме с едни от най-добрите парчета на Мария Илиева, Орлин Павлов, Поли Генова и много други.
 

Романът от издателство "Artbugs" ще откриете на книжния пазар в цялата страна! Той е вдъхновен и изцяло посветен на любовта, една вечна и неизчерпаема тема. Авторката разказва истински завладяваща любовна история, погледната от различни гледни точки. "Завинаги" е леко поучителен, много интересен и истински вълнуващ! Тя е убедена, че след прочита на книгата, всеки читател ще се замисли за чудото наречено „любов”.
 

"Завинаги" ще ви развълнува, ще ви накара да се замислите, да се засмеете, да помечтаете и дори ще се преоткриете измежду редовете му!
Много са писали и пишат за любовта, но не всички я усещат, а още по-малко са тези, които я раздават! Тази книга ще ви накара да чувствате, да искате да раздавате и да получавате много любов завинаги.
 


За тези, които не я познават, ще кажем, че Константина Живова или Ина, е телевизионна водеща и блогърка със стремглаво развиваща се кариера. През годините е била и организатор на телевизионни продукции в БТВ, Нова ТВ, ТВ7. Пред камера за първи път се появява като момиче на предаването „Сблъсък”. В предаването „Станция Нова” по Нова ТВ е ко-водещ и в последствие водещ на реалити формат към „Станция Нова” – „Топ прически”. Става популярна като една от водещите в предаването на ТВ7 „Жените говорят“, заедно с Жени Калканджиева, Мая Савова и Катя Евро. Освен пред камера работи и зад кадър в екипа на предаването „Всяка Неделя“ на Кеворк Кеворкян. Изявява се е като актриса в някои български сериали, един от които е „Под прикритие“, сезон 4. В момента, авторката посвещава времето си на професията- блогър, създавайки и развивайки неин собствен видео-блог - www.trywithina.com, от които често черпим, както стайлинг и уелнес идеи.


Майко мила! Разговор с Елисавета и Красимира ...още>>

Клиниката Lucky Huntс нов сертификат...още>>

Тайфуни с нежни именаЧаст II...още>>

Тайфуни с нежни именаняколко момичета, които живеят с вятъра...още>>

Новата кралица Кардашиянгрозното пате на арменския клан...още>>

Закуска за шампионис Екатерина Карабашева...още>>

Гласуването продължава....Кои са вашите фаворити?...още>>

Четири успешни дамив разговор за града на бъдещето...още>>

В света на: Диляна Георгиева...още>>

Животът е един от най-сложните! -  Част V...още>>

Животът е един от най-сложните!  Част IV...още>>

В света на: Ивелина от Frichic...още>>

Отново най-добрите„Жена на годината“ 2014...още>>