Philips за него
бръснене от ново поколение
Всеки мъж има различни предпочитания за това, как да се бръсне, и Philips отговаря на всички. Освен очакваната възможност за бързо и комфортно сухо бръснене, бръсначките от Серия 7000 могат да се ползват и за мокро бръснене, с гел или пяна, дори и под душа. Това е възможно благодарение на AquaTech уплътнението, което ги предпазва от водата.За по-прецизно оформяне на бакенбарди и мустаци Philips Серия 7000 има приставка тример, а пък SmartClean почиства, смазва и зарежда
самобръсначката само с натискането на един бутон, така че тя да е напълно готова за действие всеки ден.Финалните щрихи са интуитивният дисплей, който показва най-важната информация за главата, заключването при пътуване и нуждата от почистване, както и  за батерията, която с 50 минути зареждане издържа 1 час или около 20 бръснения.

 

Самобръсначките Philips Серия 7000 са специално разработени с мисълта за комфорт на чувствителната кожа. Те имат удобни пръстени, оборудвани с микроперлено покритие, което позволява на бръсначката да се хлъзга с лекота по лицето. Освен покритието пръстените имат и специална система от ножчета, които са проектирани така, че да защитават кожата, докато режат дълги, къси и прилепнали косъмчета. Това става, като ножчетата разполагат всеки отделен косъм в идеалната позиция за неговото внимателно отрязване без вреди по кожата. Главите DynamicFlex пък могат да се движат безпроблемно в 5 посоки, така че да последват всяка извивка на лицето.

Като си говорим за 5 посоки, с Philips Серия 7000 те са:

1. Перфектно плъзгане: Гладко плъзгане по кожата ти, без триене и кожни раздразнения благодарение на уникалното покритие от хиляди микро-перли на бръснещите глави.
 
2. Подвижни глави: Главите DynamicFlex се движат безпроблемно в 5 посоки, така че да следват всяка извивка на лицето ти.
 
3. Мокро или сухо: Уплътнението AquaTec позволява да избереш дали да се бръснеш с гел или пяна, дали под душа или на сухо.
 
4. Най-яките ножчета: Ножчетата са така проектирани, че насочват и повдигат всеки косъм към идеалната точка за отрязване без да повредят кожата ти.
 
5. Интуитивен дисплей: Виждаш информация смяна на главата, заключването при пътуване, нуждата от почистване и нивото на батерията. Като споменахме батерията, след по-малко от час в зарядното мощната батерия осигурява над 20 бръснения или около един месец без да трябва да я зареждаш.


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>