Beauty хитове на месеца -
продуктите за красив януари
Започваме пътешествието в света на козметиката с януарски лист от новости, които не са за изпускане. Залагаме на безкомпромисна грижа за лице, а beauty компаниите определено има какво да предложат. Ето нашите фаворити: За очите, в които ще се влюбят
Цветовете на ванилия - планифолия ПФА са в основата на този прекрасен продукт за очи с име Sublimage Yeux, който хидратира, подмладява, изглажда, намалява признаците на умора в деликатната зона на очите. 
 

Срещу годините
През този месец Nuxe ще ни зарадват с Nuxuriance Ultrа - пълна гама за зряла кожа, която стимулира мултиплицирането на основните клетки в кожата (кератиноцити и фибробласти) с ефект запълване на бръчките и подмладяване. 
Време за чистота
Започнете на ново в основната грижа за лицето с минерализираща тонизираща вода от серия Time to Clear на AHAVA. Със силата на патентования комплекс минерали от мъртво море Osmoter™, клетъчния метаболизъм е оптимизиран, a кожата е максимално хидратирана. Наличието на нежни ботанически екстракти (краставица и алантоин) допълнително успокояват и освежават. 
 
 
Уханна аура 
Създаден с уникална за Shiseido олфактивна структура, Ever Bloom е бял мускусно-цветен аромат, който разпръсква сияйно, но обгръщащо благоухание. Една капка от този деликатен и цветен аромат има силата да изпълни цяла стая.
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>