Още награди за REFAN -
този път от Forbes Business Awards 2015 
Новата година стартира с поредно голямо отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за „Проспериращ и устойчив бизнес” на петата официална церемония Forbes Business Awards 2015 в София хотел Балкан.

За пета поредна година целта на наградите бе да насърчи предприемаческия дух и добрите бизнес практики, като събра на едно място хората, които създават работни места, завземат нови пазари и променят икономиката на България. За призовете във Forbes Business Awards 2015 се надпреварваха 60 български компании, които подадоха общо 100 кандидатури. 
 
Това е третото специално отличие, което Forbes връчва на известната в цял свят българска козметична компания „Рефан България”, която има над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и предлага иновативните и гъвкави форми на бизнес, които са приложими в цял свят.

“Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули.

Освен на „Рефан България” специални награди бяха връчени и на Пощенска банка, на „Сирма Груп Холдинг” и на Национален дворец на културата.
 
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>