Любими места -
CHANEL в Сердика Център  
Отваряме вратите на една нова рубрика, в която ще ви представяме най-любимите ни места за релакс, за суета, за топли срещи и вдъхновена работа с име "Любими места". Това пък съвпада с премиерата на ново пространство на CHANEL у нас, което си заслужава да видите час по-скоро. 

Изобщо френските майстори на истинския шик не спират да изненадват през последните седмици. След представянето на пролетно-лятната им haute couture колекция в Париж и българската премиера на книгата на Мари-Доминик Льолиевр „Chanel & Co. Коко и нейното обкръжение” от издателство „Колибри”, директно от прес-офиса на марката пристига още една, вълнуваща новина. 
 
Отвори врати първият самостоятелен щанд на CHANEL в столичния Сердика център, където ще можете да видите и да закупите всичко от козметичната магия, наречена CНАNEL Beauty. В сърцето на търговския център или казано иначе, на партерен етаж, срещу главния вход откъм бул.”Ситняково” ще ви посрещнe лицето на CHANEL Chance Eau Vive - тази възхитителна игра от нотки грейпфрут, жасмин, кедър и ирис, в която се влюбихме със същата бързина, с която се случи и с CHANEL N°5, Coco Noir и Coco Mademoiselle. Всички тях, както и актуалните колекции грим и грижа за кожата ще откриете и в новооткрития спот в Сердика Център. 
 

Пак там не пропускайте да се докоснете до вълшебството - Sublimage. Eмблематичният крем посреща февруари в три обновени текстури (истинска сетивна сензация), които поддържат здравето на кожата на клетъчно ниво, както и нейната структурна устойчивост и безупречен релеф. Тайната на успеха ли? Скрита е в ексклузивната молекула от обогатена Планифолия Ванилия ПФА, която подобрява регенерацията на кожата, защитава и удължава клетъчния живот. 
 


Безгрижно лято с REFAN...още>>

„Болеро“ взриви НДКНационалният балет на Испания продължава турнето...още>>

Лайфстайл Оскарите за 2017-аREFAN с приз...още>>

Остаряваме здрави и красивиFIRST AESTHETIC MEDIA FORUM...още>>

REFAN на изложение в Испания...още>>

Време за шик! ...още>>

Красива за 10 минути...още>>

СЪЗНАТЕЛЕН ИЗБОР Новата колекция Conscious Exclusive на H&M...още>>

Красота от природата...още>>

Стани корица на GRAZIAОчаквайте GRAZIA CHIC DAYS: LOOKBOOK Edition в SERDIKA CENTER...още>>

Крос за красотаГенералното спонсорство на REFAN ...още>>

Красота за кралициМис Великобритания избра Refan ...още>>

Oтличие за RefanRefan с отличие от Forbes...още>>