Запазената марка
на хитовите Forever 21 
Новината, че култовият американски бранд Forever 21 идва в България, разпали въображението на топ фешън блогърите и цяла плеяда знаменитости, които нетърпеливо очакват отварянето на магазина, и не спират да го хвалят в профилите си, описвайки свежите и различни дрехи, оригиналните детайли и горещите модни тенденции, които предлага.

Скоро всички ще имаме възможност лично да се уверим в предимствата на марката и да разберем защо Forever 21 е емблема в модната индустрия с безупречна репутация за ексклузивност и качество на достъпни цени, която я следва навсякъде.

Голямото откриване на магазина на Forever 21 в Paradise Center тази пролет обещава да се превърне в модното събитие на сезона и в задължително място за всички вечно млади по дух и ценящи стилните облекла на страхотни цени. 
 
Grazia първа представя на своите читатели емблематичните жълти пликове на Forever 21, в 100 от които ще намерят промоционални карти за пазаруване на стойност 21 лв. за деня на голямото откриване на магазина тази пролет. Следете forever21grandopening.bg, за да разберете повече подробности. Ще издадем и една тайна: първите 200, прекрачили прага на магазина в деня на откриването му, също ще спечелят промо карти, за да напълнят жълтите си пликове с невероятните предложения на тази модна легенда. 
 
Наистина Forever 21 улавя духа на младото поколение и го пресъздава чрез дрехите и аксесоарите си за всички възрасти. Вдъхновението идва от поп културата, музиката и стрийт модата, с които ще ни посрещне и на голямото си откриване в Paradise Center през пролетта. Очакват ни много изненади, 10-часов музикален маратон и изключителни предложения, които ще ни накарат завинаги да се влюбим във Forever 21.

Ще откриете всичко ново за марката с #Forever21Bulgaria


BLACK REFAN WEEKEND Вземи любимата си козметика на по-добри цени! ...още>>

Гравирайте с любовLove Bridge на Thomas Sabo...още>>

Зимната приказка на Pandora...още>>

Armani Exchange с първи магазин у нас...още>>

Dreams in Drawingsедна покана от Иван Асен 22...още>>

Малки природозащитнициедна кампания на H&M и WWF...още>>

Eсенната колекция на Pandoraемоции от розово златo...още>>

Нов живот за дрехитеили как отговорността става мода...още>>

С мисъл за утреH&M Conscious Exclusive 2016...още>>

Вътрешен човекв сърцето на модните седмици ...още>>

Колекцията Balmain x H&MПрез погледа на пратеника ни в Ню Йорк.....още>>

С M&S на прага на есентаВижте новата колекция ...още>>

Изчистени силуети и чувственост в плажната мода на M&S ...още>>